Individuálne štúdium na vysokej škole

pawvla
25. apr 2024

Ahojte. Potrebujem poradiť. Chcem pokračovať v štúdiu na magisterskom stupni, primárne vzdelávanie, ale mám taký problém, že nemám kde nechať bábätko celý deň. Máte nejakú skúsenosť? Ešte skúšky by mi nerobili problém prísť do školy, ale celý deň sa mi nedá. Jedine s bábätkom na prednášku.

kaktusik007
25. apr 2024

@pawvla ak chces pokracovat v studiu, asi uz prvy stupen mas. Tak hadam si schopna si pozriet podmienky individualneho studia v podmienkach konkretnej fakulty - ci uz tej, ktoru si vystudovala, alebo tej, kde mas zaujem studovat. Ci?

kacena4
25. apr 2024

externe? mam kopu spoluziacok ktore studuju a su na materskej je to lepsie, nakolko mas vysvetlene na prednaske dane ucivo a doma sa len sama doucis co treba a ides na skusku. avsak prax realizovat musis

pawvla
autor
27. apr 2024

@kaktusik007 zle som to napisala, akurat koncim bakalarsky stupen. Chcem pokracovat dalej na primarny, ale nemam kde nechat maleho. To je ten moj problem :/ a neviem ako to vymysliet... este byvam aj dost daleko... preto zistujem ci nie je nejaka moznost online prednasok aspon...

pawvla
autor
27. apr 2024

@kacena4 no len nemam kde maleho nechat preto hladam nejake riesenie... :/ ono je to dost komplikovane to tu vysvetlovat... viem ze mamicky na MD studuju, bud im bavi jedna babka druha babka... alebo niekto... ale mne nema kto bavit...

pawvla
autor
27. apr 2024

Externe som studovala bakalara a tento rok sme mali uz len prednasky online aj skusky online...