Individuálne štúdium

rysavka123
12. dec 2021

Ahojte ...Verím že mi niektorá z Vás bude mi vedieť pomôcť ...som študentkou SŠ .Nakoľko mám rodinné problémy potrebovala by som si popri škole nájsť prácu a školu mať len popri práci ...Myslíte že mi škola umožní mať individuálne štúdium od druhého polroka ak som prvý polrok chodila do školy normálne ...ďakujem za každú odpoveď pekný deň Vám prajem

ibrunova
12. dec 2021

@rysavka123 to asi závisí od školy

allie458
12. dec 2021

Ak si plnoleta musis napisat formalnu ziadost a odovzdat ju riaditelovi skoly ak nie si plnoleta musi to za teba urobit zakonny zastupca. Potom o tom rozhodne riaditel. Myslim ze tam musi byt nejaky pedagog ktory to zastresi a potom budes chodit na komisionalne skusky. Ale nie som si ista, stretla som sa s tym len pri sportovcoch ked museli chodit na zapas a trenovat tak oni mali nejake specialne osnovy (ja som doucovala AJ tak preto). Ja by som zavolala do skoly, idealne aj vychovnej poradkyni aby o tom vedela a mohli by ti poradit.

mogaa
12. dec 2021

@rysavka123 treba sa informovať na konkrétnej škole....škola ti to môže a nemusí schváliť.....

lindous
12. dec 2021

Posudzovanie prechodu na IŠP je tak veľmi individuálne, že jediný kto ti dokáže dať odpoveď je tvoja škola....to že až od pol roka by nemal byť problém, môj bývalý priateľ tak počas strednej prechádzal na individuálny uprostred roka, pretože bol športový reprezentant ... skôr či ti uznajú dôvody, ale to musíš riešiť len priamo so školou ...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sima338
12. dec 2021

Otvorene komunikovať problém, pýtať sa kompetentných, ja som mala aj kamarátky modelky, športovkyne, čo mali individuálne štúdium už na strednej. Dokonca som poznala babu, čo otehotnela a tiež mala individuálne štúdium, život prináša všeličo.

kacena4
12. dec 2021

dvera ma individualny vzdelavaci plan na SŠ schvaluje ho skola ale vacsinou je len zo zdravornych dovodov. poziadaj on pisomne skolu s dovodom zmeny resp. zakonny zastupca (no myslim ze ak tam nie su ozaj zavazne dovody neprejde ti to nakolko sa o teba ma starat zakonny zastupca a ty studovat)

beatrice1111
12. dec 2021

@rysavka123
Bola som v rovnakej situacii takze ti viem povedať. Individuálny študijný plan davaju len keď si tehotna/vazne chorá(potvrdenie od lekára v oboch prípadoch potrebuješ)/alebo si športovkyňa,ktorá na školu nemá čas. Ja som si našla ale prácu na tpp tak som na súkromnej strednej škole kde si platim rocnik 400€ a do školy chodim len raz.