II. stupeň vysokej školy popri materskej

jami33
29. máj 2020

Ahojte mamičky nájde sa tu niekto kto by mi poradil? Študoval niekto VŠ individuálne počas Materskej. Chcela by som si dokončiť VŠ ale neviem či sa do toho pustiť. Je to veľmi náročné? Dcérka už pôjde od septembra do škôlky a synček bude mať takmer rok. Stráženie by som si vedela zabezpečiť. Prípadne nie je ti mamička ktorá má v pláne dokončiť si tiež VŠ ekonomika v Poprade ?

ruzasipova
29. máj 2020

Da sa to zvladnut, ale je to narocne. Dcerka mala 16mesiacov, ked som nastupila na III. stupen VS.

domuska11
31. máj 2020

Ahoj, ja som začala študovať s ročným a do toho som otehotnela. Za mesiac mám štátnice a idem ďalej pokračovať. Je to náročné, hlavne , skúškové, väčšinou vždy deň pred tým ochoreli 🤦 ale keď chces tak sa to všetko dá zvládnuť. Ak ti má kto pomôcť,že tí ich zoberú tak to je dôležité.

kika86
31. máj 2020

Ano, da sa to zvladnut. Ja som studovala VS pocas materskej. Byvali sme sami, takze dieta strazil vacsinou manzel. V pocas 5.rocnika som nastupila aj do roboty, takze to uz bola troska psychiatria...🙈 cez tyzden v praci, po vikendoch v skole. Na skusky som sa ucila v noci. Ak mas podporu v rodine, tak to isto zvladnes😉

jami33
autor
31. máj 2020

@domuska11
@kika86 ďakujem dodali ste mi odvahu 🙂

nivea777
5. júl 2020

@jami33 ja som si dala prihlášku na denné 130 km od domova, doma mam 3 rocne dieťa a od septembra ide do škôlky

jami33
autor
5. júl 2020

@nivea777 no ja mám 3 ročné tiež ide do škôlky a syna ten má len 8 mesiacov ale zas škola je blízko