Ide niekto na Fakultu umení Tuke?

21. jan 2022

Ahojte, ide niekto ?

slovakboy
27. jan 2022

Ja nie ale odporúčam tam ísť čo konkrétne chceš tam študovať?

autor
27. jan 2022

@slovakboy noo mám zvolený atelier grafika a nové média :D čiže odporúčaš ano? Práve čakám na výsledky z prijímačiek no mám v plane ešte jednu školu tak žeby bolo ľahšie sa rozhodnúť kebyže ma vezmú aj aj. :D

slovakboy
27. jan 2022

Už nemám prehľad čo to tam v Košiciach vzniklo z toho dizajnu len si spomínam že v 1989 tom roku tam prvýkrát otvorili odbor priemyselný dizajn a postupne tam pribúdalo viac a viac umelcov. Už je to umelecká fakulta. To je dobre to tam chýbalo a dizajnérov nikdy nie je dosť. Odporúčam ti dizajn ja som o tom uvažoval to ist študovať vtedy sa tam nerobili ani talentovky. Len viem že chlapci a dievčatá čo to skončili to študovali 6 rokov a dobre sa uplatnili. Grafika je isto tiež fajn.

autor
28. jan 2022

@slovakboy ďakujem pekne za motiváciu Noo je tam viacej tých odvetví / ateliérov dizajnu no ja mám tieto vybrané, tak uvidíme teraz je tam celkom ťažko sa dostať.. skúšky sú dvojdňové a berú 17 ľudí.. to má teší, že sa uplatnili a áno na Mgr. Art 6 rokov sa študuje a 4 roky na Bc. No uvidíme čakám na výsledky 🤣🙏🏼

autor
28. jan 2022

@slovakboy a kde si nakoniec išiel? Čomu sa v súčastnosti venuješ ? 😀

markolengyel
22. sep 2022

Zdravím, išli ste nakoniec na TUKE odbor grafika?

markolengyel
22. sep 2022

Plánujem tiež podať prihlášku na TUKE ale chcel by som sa opýtať, ak ste tam išli, aké bolo prijímačky a z čoho.

autor
29. sep 2022

@markolengyel zdravím, nie nesiel, postúpil som do 2. Kola ale ďalej má nezobrali išiel som do Trnavy na masmediálnu.

autor
29. sep 2022

@markolengyel kreslenie pripadne fotenie na dané témy a druhý deň sme mali urobiť niečo ako výstavu v galérii

markolengyel
3. okt 2022

Bolo to veľmi náročné?

autor
3. okt 2022

@markolengyel úprimne, áno, bolo. No všetko sa dá ak sa chce, Ale riadim sa pravidlom bude tak ako má byť ;)

markolengyel
5. okt 2022

Ďakujem za info