Ahojte, ide niekto ?
@slovakboy noo mám zvolený atelier grafika a nové média :D čiže odporúčaš ano? Práve čakám na výsledky z prijímačiek no mám v plane ešte jednu školu tak žeby bolo ľahšie sa rozhodnúť kebyže ma vezmú aj aj. :D
Už nemám prehľad čo to tam v Košiciach vzniklo z toho dizajnu len si spomínam že v 1989 tom roku tam prvýkrát otvorili odbor priemyselný dizajn a postupne tam pribúdalo viac a viac umelcov. Už je to umelecká fakulta. To je dobre to tam chýbalo a dizajnérov nikdy nie je dosť. Odporúčam ti dizajn ja som o tom uvažoval to ist študovať vtedy sa tam nerobili ani talentovky. Len viem že chlapci a dievčatá čo to skončili to študovali 6 rokov a dobre sa uplatnili. Grafika je isto tiež fajn.
@slovakboy ďakujem pekne za motiváciu Noo je tam viacej tých odvetví / ateliérov dizajnu no ja mám tieto vybrané, tak uvidíme teraz je tam celkom ťažko sa dostať.. skúšky sú dvojdňové a berú 17 ľudí.. to má teší, že sa uplatnili a áno na Mgr. Art 6 rokov sa študuje a 4 roky na Bc. No uvidíme čakám na výsledky 🤣🙏🏼
@slovakboy a kde si nakoniec išiel? Čomu sa v súčastnosti venuješ ? 😀
Zdravím, išli ste nakoniec na TUKE odbor grafika?
Plánujem tiež podať prihlášku na TUKE ale chcel by som sa opýtať, ak ste tam išli, aké bolo prijímačky a z čoho.
@markolengyel zdravím, nie nesiel, postúpil som do 2. Kola ale ďalej má nezobrali išiel som do Trnavy na masmediálnu.
@markolengyel kreslenie pripadne fotenie na dané témy a druhý deň sme mali urobiť niečo ako výstavu v galérii
Bolo to veľmi náročné?
@markolengyel úprimne, áno, bolo. No všetko sa dá ak sa chce, Ale riadim sa pravidlom bude tak ako má byť ;)
Ďakujem za info
Ja nie ale odporúčam tam ísť čo konkrétne chceš tam študovať?