Ahojte bol teraz dakedy niekto na testoch hygienické minimum?
@janula2511 ahoj ja som robila 12.7, do predu mi poslali material, naštudovala som si ho a tam len napisala test a odpovedala na pár otázok, ale všade je to inak, niekde maju prednašky a celkom ich trápia zakonníkom a tak
@miracle25 sú ťažké tie testy? koľko času si mala na učenie?a je to systém na odpovede A,B,c
@janula2511 mala som to napisane za 10 min, ano je to A,B,C ale bolo aj par dopisovačiek a kedže som napisala na 100% tak mi dali len jednu otazku, ale všade je to inak, niekde neposielaju metarial ale maju prednašku a potom z toho sa píše test a popri tej prednáške aj skúšaju či ľudia počuvaju ale fakt to nie je nič ťažké
@janula2511 material mi poslali cca 2 tyždne pred skuškami a ja som sa to učila deň pred ale najdeš to aj na nete, hlavne teploty a sklady aku maju vlhkosť sa vypytujú fakt je to lahký test tak sa neboj
@miracle25 vedela by si mi poslať prosím ťa materiál na učenie ?
@miracle25 ako hodnotiš tie testy.nakolko sú ťažké?koľko otázok? aké otázky boli ?
@janula2511 ja si to už moc nepamätam ale bolo to jednoduche stači si to 2x prečitať
@miracle25 ja by som nepovedala , že stačí si to 2krát prečítať.mňe to pripadá dosť komplikované.hlavne tie stupne a hodiny koľko sa môžu uskladňovať polotovary, varené jedlá mäso konzervy.toho je tak trocha veľa.
@janula2511 miracle má pravdu, stačí 2x pozorne prečítať
@patka06 aj ty si bola? pamätáš si ešte trocha na otázky? aké boli ?
@janula2511 dcéra bola v septembri, otázky si nepamätá, len, že to bol jednoduchý test - žiadne chytáky
@janula2511 tak pokial pracuješ s potravinami tak to nie je nič ťažke, ja som vtedy pracovala v obchode a kedykolvek nas podobné otazky skušala manažerka alebo keď prišla na kontrolu hygiena tiež sa pýtali kadečo, a vela veci si logicky domyslíš ja som sa hlavne učila tie čisla zakonov a tak, 2x prečitane a test na 100% ;)
@miracle25 zákony boli tiež v teste?
@janula2511 ano je tam zo všetkeho trošku ako v škole
@miracle25 ahoj prosím ta mohla by si poslať tie otázky na hygienické minimum 🙏 ide robiť skúšky ale mam stoho taky stres ze konec bojím sa toho ci to zvládnem. Ďakujem ti krásne
@stankasofi más termín už?
@janula2511 ešte mi neprišli papiere
@janula2511 dcéra bola v septembri