Ahojte hladam, stranku kde sa vyucuju cudzie jazyky, od Pondelka do Piatka, vecernych hodinach od 18 aj neskor.
Prosim o skusenosti
Ďakujem
Italki
Ja mám online hodiny s jednou kočkou. Sme jedna na jednu a dáva mi buď gramatiku alebo konverzujeme. Učí tri jazyky. Je to vyštudovaná učiteľka. Mne to vyhovuje, neskryjem sa a keď mi nevyhovuje čas, vieme to presunúť.
Najlepšie je súkromný učiteľ, skús na douc.ma
na italki.com alebo na preply.com
@sylvie je mozne vyskladat hodiny. Online AJ na konerzaciu 4 krat do tyzdna do rozumnej ceny??? Odhad vas na realnu sumu … moze byt kolko??
Ja som mala hodiny francuzstiny, takze neviem ako sa pohybuju ceny za anglictinu, ale predpokladam, ze budu este nizsie ako za francuzstinu, lebo je vacsia konkurencia. Ono zavisi aj od toho, ci si vyberies community tutora alebo profesionalneho ucitela , ten prvy nema pedagogicke vzdelanie, ten druhy ma a musi to aj preukazat diplomom. Potom je cena ina za native speakera a nie native speakera, moznosti je tam vela. Tie ceny su fakt rozne, treba sa tym preluskat. Nizsiu cenu maju aj napriklad ti, ktori tam len zacinaju..
Ahoj british council robi online, prve dve hodiny na vyskusanie su zadarmo, navolis si tam cas kedy chces kludne aj o polnoci