Hlási sa niekto na TUKE Fakulta umení?

goblinko1
7. dec 2021

Dobrý deň, je tu niekto kto sa hlási na voľne výtvarne umenie na tuke? Alebo poznáte niekoho?
Ak niekto tam chodil viete mi napísať bolo ťažké sa tam dostať? Môžete aj napísať aké bolo štúdium.

kiki68
7. dec 2021

@goblinko1 vzdy je to tak, ze musis rok na konzultacie a poistit si to v komisii. Odporucam to hlavne skrz to, ze budes vediet do coho ides a oni tiez. Ci mas pre nich nejaky prinos a perspektivu v tvorbe.

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goblinko1
autor
7. dec 2021

@roobett však za to že spoluziak sa hlási na vsvu do Ba a podmienky majú za mna osobne ľahšie

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goblinko1
autor
8. dec 2021

@roobett asi tak.. inak ako hodnotíš tu školu s odstupom času? Išiel by si ešte raz ak by si sa mal rozhodnúť ? Samozrejme dávam si aj iné školy no táto má láka asi najviac.. sú tam nejaké ateliery? Kde by som sa mohol viacej venovať foteniu, grafika ? Ja viem dá sa ro zistiť na internete, ale predsa keď už si tu, tak má zaujíma reálna skúsenosť.

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goblinko1
autor
8. dec 2021

@roobett dakujeeem

goblinko1
autor
8. dec 2021

@roobett a ešte keď si spomínaš k prijimackam na test si sa ucil niečo na viac či stačí zaklad zo strejdnej ( stredná škola graficky dizaj )

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goblinko1
autor
8. dec 2021

@roobett kresba zatisie a aj figúra? Prepac že sa toľko vypytujem a ďakujem veľmi. Tak teda idem si sadnúť k tomu Dvk 😂

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goblinko1
autor
10. dec 2021

@roobett áno, ale nie zameranie umeleckého smeru, učiteľstvo v Po a masmedialka v Trnave no a tuke