Herectvo po 25ke

domibed
11. dec 2021

Ahojte. Chcela by som vediet vas nazor na plnenie si sna z detstva. Moja mama ma odhovorila od VSMU, tak som sa stala ucittelkou v MS. Mam krasnu rocnu dcerku, v podstate som stastna. No stale mam tuzbu po svojom sne. Chyba mi to vzrusenie a javisko (vela som vystupovala), ale nemam na to nijake vzdelanie. Myslite ze za to stoji este bojovat, ze sa mam prihlasit na nejaky kasting alebo divadelny kruzok? Nie som na to uz moc stara? Vdaka.

katarina092
11. dec 2021

@domibed Ja by som sa urcite nedala odradit tym ze nemam k tomu vzdelanie. Ved nie vsetci herci co hraju maju na to skolu... a vravis ze si vystupovala tak mas prax a ked mas talent nebude ich podla mna zaujimat aku mas skolu.

miadi
11. dec 2021

Jej Mne sa podobas na tu kocku z HP . Nie si na to stara. Chod za svojim snom aj Keby to nevyšlo je lepsie skusit ako zvysok zivota lutovat ze si neskusila.

ella_price
11. dec 2021

Plň si sny 🙂 Je jedno, že nemáš vysokú školu, ak si šikovná, priebojná a budeš si vyhľadávať rôzne kastingy, môžeš jedného dňa dostať zaujímavú ponuku 🙂

marianna_peskova
11. dec 2021

Určite sa nenechaj odradiť. Máš len jeden život.

mabenn
11. dec 2021

Urcite to stoji za pokus, stara nie si...hladaj moznosti

makova333
11. dec 2021

Moja byvala suseda rozbehla svoju karieru "herecky" v 60ke 😀 Prvy krat sa obavila tak vyraznejsie v kampani na prezidentku. Odvtedy uz mala xy reklam (niekde hovorila, niekde nie), male role v serialoch atd.

bimbambom
11. dec 2021

Ja som odišla z gymnázia . Jedného dňa ( po veľmi náročnom období) som v auguste pred nástupom do maturitného ročníka prišla do školy a rukou som napísala žiadosť o prerušenie štúdia . Dohodla som si stretnutie s riaditeľom konzervatória . Asi hodinový rozhovor , on- mám plno , ja- no lenže ja chcem 😂 Veľmi ťažko , nakoniec to vzdal a poriešil náhradný termín skúšok. Tie som netuším akým zázrakom urobila . 6 rokov .... ale na VŠMU ma nevzali . Aj napriek tomu , že to nerobím , venujem sa umeniu stále aj keď v inej podobe , robila som čo ma bavilo a vôbec to neľutujem 🙂
Takže ak chceš kľudne sa bez akýchkoľvek problémov prihlás kamkoľvek a skúšaj 🙂
Podariť sa to môže a nemusí , len ja osobne nevidím dôvody prečo by si to skúsiť nemohla 🙂