Ma niekto skusenost s touto akademiou? Nasli ste si uplatnenie po absolvovani kurzu? Odporucate ist do doho? Dakujem za vsetky nazory.
Ahoj, vôbec ich neodporúčam, je to scam. Kurz obsahoval len YouTube videá od iných tvorcov (ktoré sú teda zadarmo a voľne dostupné komukoľvek) a pár zadaní ktoré vám niekto skontroluje či ste to vyriešili správne, čiže vlastne len samoštúdium ktoré si človek vie spraviť sám aj bez toho kurzu. Mne to nič nedalo.
@quee57 To fakt? Ja som tiež nad ním uvažovala. Vyzerá veľmi seriózne. Sľubujú nájsť prácu. Ale je to nehorázne drahé. Mňa IT láka, no nejako neviem, kde začať...
Akože naozaj sa nehnevajte, ale vy viete krásne opísať a zaobaliť úplne *** a odrbávate ľudí lebo nie každý sa vie naučiť programovať, nie každý má na to talent a vlohy. Do kurzov dávate minimum úsilia a tí mentori (aspoň v mojom prípade) sú len študenti na vysokej škole! Veď to je vtip. Ja som váš INTENZÍVNY kurz dokončila za za zlomok času a s mentorom som sa ani nepočula, lebo mi nemal čo dať, toľko k tomu. Vycuciavate z ľudí peniaze a hovoríte im rozprávky akú budú mať úžasnú prácu, keby to bolo také jednoduché asi je každý druhý človek developerom.
Akoby jedna známa pani povedala ženy, nenechajte sa oje****.
Ak chcete začať IT, viete začať bez takýchto ‘služieb’ a samoštúdiom, veď je kopa tvorcov aj na YouTube aj rôznych stránkach čo to robia zadarmo.
Ja som ešte nikdy na nič negatívnu recenziu nepísala, ale na toto musím, keďže môj muž je sám software developer a nikdy žiaden kurz či školu nemal, a našiel si prvú prácu sám, bez skúsenosti v 20 rokoch za 2000€ v čistom (áno, na Slovensku).
Už je na každého zvážení čo vám stojí za tie peniaze a čo nie (a že teda na vás niekto nechutne zarobí). Toľko k tomu.
Ja mam skusenost s Aj Ty v IT a MiniTech MBA (ako zamestnavatel, aj lektor)
@domi235 nemám skúsenosť. Kamaráti programátori odporúčajú tieto kurzy https://yablko.sk/ Že jeho kurzy sú ľahko pochopiteľné a dobre sa z nich učí. Na youtube, nájdete k tejto problematike, veľa bezplatných videí. Najprv si pozrite to a zistíte, či je to pre vás.
Pripojím sa, tiež ma to zaujíma.