Ahojte som druhacka na gympli a veľmi by som chcela ísť na zuby alebo fyzio. Dostal sa niekto na zuby aj keď nebol zrovna najbystrejší:DD som na gympli rozhodne najlepsi študent nie som,ale keď mám dostatok casu pripraviť sa viem (preto aj keď by som sa dostala , chcela by som vedieť ako moc je štúdium časovo náročné , s niekym kto to študuje sa porozprávať ,aj o primackach a tak….)
A fyzio , viete kolko ľudí sa dostane na bc. vo fyzio na Slovensku ? Lebo nikde som žiadne štatistiky nenasla 😁. A ake je tam štúdium ? Tiež by som sa o tom rada s niekym porozprávala🙂.
Na zubarinu by som chcela ísť na Komenského alebo do KE,keďže tam beru najviac ľudí (UK 14% a KE 18%,udaje z minulých rokov)
A na fyzio tiež niekde na sk.. v Česku je obrovský nátlak na fyzio , tak preto ma zaujima ako je na tom Slovensko…
Na primacky mám ešte dosť casu ale fakt sa bojím že ma nikde nezoberú tak sa pýtam vsade možne a cim skôr by som si chcela zháňať materiály 😃
Ahoj,
Potešim ťa, ja som bola na bili gyme a v prvaku som z chemie prepadala, do tretiaku som sa ledva držala na 3, potom v štvrtaku a piataku som síce zabrala, pretože som tiež chcela isť na fyzio a neskôr ma lakala zubarina, takže tiež som sa začala rozhodovať medzi nimi, ale znamky som nemala bohvie ake. Ja som sa síce na zubarinu na prvý raz nedostala, ale to skôr preto, že som nebola rozhodnutá a na zuby som sa vôbec neučila a ani som nevedela , či tam vôbec chcem isť,dostala som sa len na fyzio, ale to na svk a určite maš kvalitnejšiu výučbu v čechach ako na svk, ale to je tvoja voľba.
Mne veľmi pomohol s pripravou kurz bmedic, fyziku som nemala 2 roky( na bili sme ju mali len do 3.), ktoru mi dotiahli, taktiež aj s chemiou ma veľmi potiahli a dostala som sa na fyzio a dokonca aj na 3 zubariny všetko do čiech.
Tento rok nastupujem do Brna na zuby, čo som bola jedna z najslabšich z triedy a učitelka ma pomaly vysmiala, keď som jej povedala, že chcem študovať zubarinu,takže určite sa nenechaj odradiť, je to všetko o priprave a odhodlaní.
Kluďne napiš spravu, ak by si chcela nejake rady k priprave, alebo mala nejaké otázky, prajem veľa štastia!🤞
Zubarina musis mat urobene testy na prijimacky skoro na 100 percent, viac ako na klasicku medicinu. Ucenie celych 6 rokov nonstop, kedze je to extremne tazke (synova frajerka studuje)... Oproti tomu fyzio vystudovali aj spoluziaci s horsimi znamkami z gympla a urcite menej ucenia ako zubarina