FMK UCM

26. mar 2023

Ahojte, je tu niekto kto študuje alebo študoval na tejto fakulte, konkŕetne marketingovú komunikáciu?

lunademonica
26. mar 2023

Masmedialnu. Hrozna skola

autor
26. mar 2023

@lunademonica prečo? Ak sa smiem spýtať

dadis
26. mar 2023

Ano ja. V 2005 som promovala, ale kopec mojich kolegov z marketingu je odtial. Teraz jeden kolega bude mat statnice, par dni dozadu odovzdaval diplomovku.

m_tinka
26. mar 2023

Ja tiež, masmediálnu (dávnejšie) a myslím si, že za posledné roky veľmi výrazný posun vpred 👌

lunademonica
26. mar 2023

Tak ucitelia mali laxny pristup. Nechapem ako to tam funguje, mala som znamku A os skolitela aj oponenta, ktori moju bakalarku poctivo citali, a na porota na statniciach ze FX....potrebovali zarobit €€€ kedze za externe studium sa platim a vislo to na mna. Takze tak, bordel a nizka kvalita vyucby. Pracujem v obore, no znalosti z tej skoly mi boli na nic, skor biflovanie medialnej historie.

autor
26. mar 2023

Ak sa smiem spytat takto všetkých, angličtinu ste mali? Keď ste mali dávnejšie, ak ste mali tak bola ťažka ? Prípadne, príjmacie skúšky boli fajn z tej učebnice na prípravu? Z angličtiny asi neviete či to boli len také základy na abcd?

autor
26. mar 2023

@lunademonica neviem, ja som počula celkom fajn recenzie na tú školu momentalne

janka_lolo
2. apr 2023

dcéra by mala končiť tento rok ak to dobre dopadne, a teda musím povedať, že veľa učiteľov je veľkými odborníkmi, syn minulý rok končil v Nitre a keď porovnávali kvalitu vzdelávania tak syn povedal, že dcéra sú kvalitovo na tom oveľa lepšie ako boli oni, a ako je to dosť náročná škola, keďže chodil tam aj staršieho syna kamarát a povedal, že v dobe keď on končil tak to tam bolo také lážo plážo ale teraz keď sa s dcérou bavil tak porovnával a povedal, že je to oveľa náročnejšie ako za jeho čias a určite je to tam aj prísnejšie brané a celkovo sa škola môže vyrovnať aj školám s rovnakým zameraním v zahraničí
čo sa týka príjamačok, dcéra 5 rokov dozadu mala aj tú učebnicu ale vôbec jej nepomohla a angličtina bola dosť náročná aj počas štúdia a aj na príjimačkach vyžaduje sa skôr gymnázialna angličtina z úrovne B2, dcéra mala dosť problémy s B1, keby nemala dobrých spolužiakov čo ju vždy potiahli tak neviem ako by to zvládla, rovnakého názoru sú aj jej kamaráti, že učebnica na prjímačky nepomohla a angličtina dosť náročná,
mladšieho syn priateľka bola minulý rok na príjimáčky je teraz prváčka a dievča ako má dosť problémy to zvládať a to bola na SŠ veľmi dobrá samé 1, angličtinu ovláda plynule, už počas SŠ bola aj na Erasmus v zahraničí a tuto sa dosť trápi hovorila a to ona bola zvyknutá sa učiť ale toto je dosť náročné podľa novej akreditácie čo rozprávala

dzejna111
25. apr 2023

Ahoj, ja si prave podavam prihlasku ale nechapem ci mam posielat tie overene vysvedcenia na fakultu alebo nie🤣 ty si to ako robila?

janka_lolo
25. apr 2023

@dzejna111 treba posielať pred 6 rokmi dcéra musela posielať notárom overené vysvedčenia, za celú SŠ plus maturitné ale muselo to byť do dátumu prijímačiek spracované čiže minimálne týždeň pred treba posielať aby to spracovali lebo, dcéra hovorila, že kto to nemá spracované tých otáčajú vo dverách keď prídu na prijímačky keďže dcéra s kamarátmi chodia tam pomáhať

autor
25. apr 2023

@dzejna111 ano poslať na fakultu..minuly rok som tak poslala

autor
25. apr 2023

@dzejna111 ja som skenovala doma od 1-3 a po maturite som poslala poštou do dátumu maturitu a 4 ročník..neviem do kedy to máte teraz dané