Fitness tréner - kurz

5. mar 2022

Ahojte .je tu niekto kto sa venuje fitnes? Ma urobený trénersky kurz ?
Zaujma ma to......rada by som si urobila kurz 💪🏻 som zatial len začiatočník ale do budúcna by som sa rada tomu venovala viac.
či uz sama sebe re svoje zdokonalenie alebo aj pre známych .....
Myslím že toto by mohla byt cesta k tomu čo by ma bavilo a v čom by som sa konečne našla.

Vdaka za rady a typy.

lilik96
5. mar 2022

Pripnem sa, tiez ma zaujíma ako sa niekto dostal k trenerstvu, ak nevadí🙂

autor
5. mar 2022

@lilik96 v pohode 🙂

mamamasama
5. mar 2022

A čo vás konkrétne zaujíma dievčatá? Mám trénersky kurz, pracovala som ako trénerka, teraz už trénujem len seba a známe, ale pýtajte sa.

autor
5. mar 2022

@mamamasama jeeej ahoj🙂 no nemam ziadne zameranie ani neake skusenosti .zaujma ma to ci ako začiatočník mam sancu sa tam nieco naozaj naučiťas a dalej s tym pracovať.lebo vacsinou su to športovci krory sa o ,,kariére,, venujú trénerstvo.

autor
5. mar 2022

Par don za preklepi.Myslela som po kariére venujú trénerstvu.

mamamasama
5. mar 2022

Stačí ak miluješ fitness a chceš sa posúvať dopredu. ☺️💪Pravdupovediac, najviac som sa naučila ohľadom fitness sama a učím sa doteraz, kedže čo mesiac, to nová štúdia atď. Na Slovensku je viacero inštitúcií, ktoré ponúkajú kurzy. Ten môj som robila v Bratislave. Najprv urobíš prvý stupeň, potom musíš mať 6 mesačnú prax ako tréner a potom absolvuješ druhý stupeň. Ak si vo fitness začiatočník, tak ti to určite veľa dá. Mne išlo hlavne o licenciu, kedže v tom čase som chcela trénovať. Ak to chceš hlavne pre seba, tak ti možno postačí aj prvý stupeň. Kurzy sú zvyčajne víkendové a robia sa po celom Slovensku. Ak ťa ešte niečo zaujíma, kľudne sa pýtaj. 😊

autor
5. mar 2022

@mamamasama ja som začiatočník uplny🙄😂ale mam teraz zaplateného trénera ktory ma trénuje aby som sa dala dokopi😂Lenze mna to tak dostalo ze by som sa rada tomu venovala a vedela viac.preto sa pytam ci hodia na kurzi ak začiatočníci (aby som sa prípadne nehanbila) pre svoju potrebu.jasne ze nevylučujem ze by som sa tomu chela viac venovat.Ale v prvom rade musim vediet ze som v tom ,,dobrá,, a nieco pre to spraviť.

autor
5. mar 2022

@mamamasama vies aj pripadne odporučiť kde by bolo najlepsie taky kurz urobiť?