Fakulta masmediálnej komunikácie UCM v Trnave - prijímacie skúšky

8. feb 2021

Dobrý, len sa chcem opýtať či niekto robil prijímačky na masmediálnu komunikáciu v TT a z čoho pozostávali (všeobecný prehľad je pre mna veľmi široký pojem 😀 a ešte sa chcem opýtať či stačí príprava z príručky a ešte, že či boli ťažké prijímačky. Vopred ďakujem! )

benit
8. feb 2021

Sem sa ti pridam. Aj dcera si dava prihlasku.

agnesssa
20. feb 2021

Ahoj, síce o skúškach na túto školu veľa neviem, no nezabúdaj, že do priemeru 1.5 berú bez prijímaciek. 😇

benit
20. feb 2021

@agnesssa moja sa zmestila do priemeru, ale maju len ako zalozny plan.

agnesssa
20. feb 2021

@benit ja som nad ňou uvažovala tiež, pretože neviem, ako dopadnem na UK, avšak po niekoľkých negatívnych recenziách som túto myšlienku radšej hodila za hlavu 😁 teraz je záložným plánom farmácia, tam ma tiež vezmú vďaka super priemeru, tak uvidíme, ako dopadnem. Ale uznávam, zvolila som si diametrálne odlišné školy. 😂

benit
20. feb 2021

@agnesssa dcera je praveze zamerana tymto smerom. Pise, ma uz aj uspechy. Ja by som povedala ze nech ide tym smerom, ona chce vyskusat aj ine. Uvidime, kam ju to zaveje. Kamoskyn syn to iste, ten zasa grafickym smerom, tiez caka, ze co bude, ma to tiez ako zalohu. Je to dobre, ze je ten odbor siroko zamerany.

vava_1994
22. apr 2023

Ahojte, pripájam sa keďže ma to čaká tento rok, nepamätáte si už náhodou aké boli prijímačky?😄

mimkan
29. mar 2024

@vava_1994 Ahoj, tento rok robím prijímačky ja🙂 Chcela by som sa spýtať či by si mi nevedela bližšie priblížiť aké boli?

autor
30. mar 2024

@mimkan ja som išiel z priemeru, ale čo viem od zopár adeptov, ktorí ich absolvovali, tak boli dosť ťažké, respektíve dosť dbali na všeobecný prehľad, škola taktiež prešla akreditáciou a už nie je “taká ľahká” ako kedysi a je to aj cítiť momentálne na štúdiu. Čo by ti mohlo veľmi pomôcť je tá príručka pre uchádzačov, mne to dosť rozšírilo rozhľad a lepšie sa budeš vedieť orientovať v problematike. Držím prsty nech ti to výjde ako druhák na KOMU ti túto školu môžem len a len odporúčiť, ale musí ťa baviť aj žurnalistika, dávaju si tu záležať aj na tomto, spomínam to preto, lebo veľa ľudí práve kvôli tomuto odišlo.