Externé štúdium UNIPO - Predškolská a elementárna pedagogika

elibelipebeli
2. sep 2021

Ahoj, nájde sa tu mamička (aj nemamička), ktorá tento rok nastupuje v Prešove na odbor Predškolská a elementárna pedagogika do 1.r Bc.externe? 🙂 ak áno, poteším sa, ak sa ozveš 🍀

janamihl
11. jún 2023

@elibelipebeli ahoj. Nastúpila si ? Ako to zvládaš?

elibelipebeli
autor
12. jún 2023

@janamihl ahoj, ano. Zvladam to ako tak fajn. Ale uz by som si tuto fakultu nevybrala, extremne vsetko hrotia, v porovnani s inymi pedagogickymi fakultami. Obcas sa nam vsetkym zda, ze je na nas absolvovany psychologicky vycvik, ze je to o preziti najsilnejsich jedincov a ze hudobna je predmet, ktory je na skole klucovy. Ak nie si ZUSkarka, ani nechod. Je to fakt trapenie. Mnohe presli radsej po roku na inu skolu, napr. do Levoce, alebo odisli dobrovolne zo skoly uplne. Spravodlivosti sa na skole student nedocka. Komunikacia so studetmi chaba. Keby som si tam uz tolko neodtrpela, uz by som s tou skolou sekla.

lapersefona
18. jún 2023

@elibelipebeli a nechceš prestúpiť inde? Dobre ze si to sem napisala to je klucovy prispevok. Neze by boli rady ze sa im hlásia študenti do tejto náročnej profesie ale komplikujú vam to.

Inac v Levoči sa ten odbor náhodou nepresunul uz do Ružomberku?

pavla013
18. jún 2023

@elibelipebeli ahojte, súhlasím že to hrotia ja som na dennom a je to niekedy naozaj príliš 😞

mejackm
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snikol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz