Zdravím, nenašiel by sa tu niekto kto by mi vedel poradiť. Mám 20 rokov a z osobných a rodinných dôvodov som ukončil svoje štúdium v tretom ročníku ( manažment regionálneho cestovného ruchu ) resp. mám iba základku neviete o nejakej škole, ktorá mi umožní si to dorobiť externou formou ? Najlepšie podobný odbor ale hlavne nech to je externe lebo ja pracujem a bývam sám, svoju prácu a školu dennou formou nemám šancu zvládnuť.
@zmrd21 tiež riešim rovnaký problém. Mám iba základné vzdelanie a chcem pokračovať ďalej a tiež neviem či sa dá stredná škola robiť externé. Smiem sa spýtať akú máš prácu ak máš len základnu školu?
externé štúdiá sú väčšinou pre tých, ktorí už jednu školu - maturitu majú. Skús si zistiť individuálne štúdium. to by mali povoliť. Treba sa ísť povypytovať na školu o ktorú máš záujem.
https://soussnv.edupage.org/text19/ napríklad, skus hladat u konkretnych skol ci by sa to nedalo alebo spravit individualny plan, na svojej skole kde si skoncil sa nedalo? a ukoncil si studium alebo si ho ukoncil? ak si ho ukoncil tak musis zacat od zaciatku, ak prerusil mozes pokracovat....