Ahojte. Prosím Vás študoval niekto v Ružomberku predškolskú pedagogiku externe? Dá sa to zvládnuť aj s malým dieťaťom? Zevraj matika je tam dosť ťažká, je to pravda?
@jakubjakovae zdravim citam komenty a chcela by som vediet ci ste sa dozvedeli nejake info
@ikita nie, vôbec nič.....
Idete niekto na tu školu? Ja idem externe, zajtra je zápis.
@mon1988 ahoj.ja chcem skúsiť na ďalší rok.....ake si mala prijamacie skúšky.....v ktoré dní bude škola? Kolko cca výjde semester? Vies napísať viacej info?
bol iba prijimaci motivacny pohovor, kde si nas po jednej volali a pytali sa bezne veci ako preco chces ist studovat, odkial si a podobne.... skola by mala byt v piatky poobede. Rocne sa plati 950 eur myslim
@mon1988 fuha 950 eur..to dosť....ak budes vedieť presne kedy budete mavat školu, môžeš mi napísať..mna hlavne to zaujima.. kvôli práci.....
Ahojte, tento rok mám nastúpiť aj ja do prvého ročníka externe. Pozerám že ste to písali minulý rok tak môžme vám dať pár otázok ak ste už zabehnuté študentky ?
Ahojte, zvažujem, že by som si podala do Ružomberka na externé štúdium prihlášku. Vedela by mi niektorá z vás poskytnúť pár info? 🙂 Napísala by som Vám ♥
@sisisa1771 ahoj nastúpila si na štúdium? Aké máš x toho dojmy? ďakujem za odpoveď
Ahojte ide niekto študovať externe do RK?
@evkabjal aj ja zvažujem, akurát pozerám podmienky na prijatie, ja zvažujem predškolskú elementárnu pedagogiku. Uvidíme, či sa podarí
@evkabjal tak si pošli prihlášku... možno sa tam stretneme
@majkakubis ja sa pridávam tiež, aspoň skúsim .. 🤷🏼♀️
@ketrin582 zdravim sú tam aj nejaké prímacie pohovory ?
Dobrý deň, zvažujem štúdium predškolskej pedagogiky, dá sa to zvládnuť popri práci ? Je niekto kto to študuje ? Mám pár otázok ďakujem
Ahojte, prijali teda niektorú z vás? 🙂
@marika2211 ahojte, študujete niekto na predškolskej v RK? Ďakujem
@marika2211 prihlásila si sa na tú školu?ja o nej uvažujem