Externé štúdium Predškolská a elementárna pedagogika UMB BB

gabca145
28. aug 2021

Dobrý deň, nastupuje niekto v sept. 2021 na externe štúdium Predskolskej a elementárnej pedagogiky? 🙂 potrebujem nejaké info ohľadom rozvrhu...

nelca84
28. aug 2021

@gabca145 rozvrh je uz zverejneny, comu nerozumies?

zina234
4. sep 2021

@gabca145 ahoj, ja sa plánujem prihlásiť budúci rok. Mam trosku obavy ci to budem zvládať popri materských povinnostiach. Ty máš deti? Dala by si mi neskôr nejaké info o nnáročnosti? 😁

gabca145
autor
4. sep 2021

@nelca84 nahlásila som si cez ais iné predmety tak som zostala trochu zaskočená a takisto že škola bude každý piatok 🙂

nelca84
4. sep 2021

@gabca145 a podla coho si si nahlasovala? Mala by si sa riadit idealnym studijnym planom. A ano, na PF sa uz asi posledne 3 roky nevyucuje v sobotu ale len piatky a na zaciatku semestra zvykne byt blokova vyucba.

verrramkonik
26. sep 2021

Ahojte ,tiež by som chcela info ohľadom externého štúdia predškolskej a elementárnej pedagogiky.mam deti ,ešte som na rodičovskom a rozmýšľam co ďalej.S deťmi ma to baví,vedela by som si predstaviť pracovať v škôlke.Je to ťažká škola?som síce antitalent na spev z toho mam najväčšie obavy.ani hudobný nástroj žiadny neovládam.Strednu školu mam skôr umelecký smer.odevny dizajn.vzdy som rada kreslila.Má zmysle ísť do toho?