Ahojte, je tu niekto, kto študuje na KU v Ružomberku predškolskú a elementárnu pedagogiku? Zaujímalo by ma, ako často sú prednášky, ktoré dni v týždni a či teda nárazovo, týždeň v kuse, alebo každý týždeň.
Ďakujem
@maturielka tu nie, ale na inej stránke mi odpísali, že sa študuje piatky poobede a sobota celý deň, resp od 8:00 do 15tej až 17tej. Každý týždeň, iba niekedy sa stane, že občas len sobota
@jananeupauer ďakujem za info a ideš teda do toho ? Ja tiež uvažujem
@maturielka áno idem 🙂 ja končím tento rok pomaturitne dvojročné na pedagogickej strednej, takže chcem pokračovať. Dnes si idem poslať aj papierovú prihlášku spolu so všetkými potrebnými dokumentmi.
@jananeupauer tak sa snáď vidíme ... Lebo váham ale každý deň si vravím pod do toho ✊ už nemám veľa času na rozhodovanie ...odkiaľ si
@jananeupauer ešte sa opýtam si nemala maturitu ? Ked si robila pomaturitne už aj pracuješ v tejto oblasti ?
@maturielka ja som mala maturitu na obchodnej akadémii, ale zamestnala som sa ako pedagogický asistent a vychovávatelka. Podmienka je dorobiť si pedagogické minimum do 4 rokov. Tak som sa prihlásila do turčianskych Teplic, to je 4 ročná škola denná, ale diaľkovo sa to študuje 2 roky. Čiže to budem mať normálne druhu maturitu.
@maturielka bývam v Turanoch, odtiaľto idem ešte so spolužiačkou, s ktorou maturujem tento rok a aj jedna moja kolegyňa sa nechala nahovoriť 😁
@jananeupauer super tak snáď sa vidíme 😉
Ahojte, zistili ste niečo ohľadom externého štúdia predškolská a elementárna pedagogika v RK?
@diabezva345 písala som si s dvomi prváčkami, prednášky bývajú v piatok poobede a v sobotu celý deň.
@jananeupauer ahoj , chodila si na pedagogickú do Turčianskych Teplic? Môžem ti napísať? Ďakujem krásne vopred.
@lauraolivia ahoj áno chodila, kľudne napíš🙂
@jananeupauer ďakujem 🙏❤️ píšem 🙂
@jananeupauer Ahoj mala by som pár otazok ohľadom štúdia v Ružomberku mohla by som ti napisat ? 🙂
@vikina223 Ahoj kľudne sa pytaj 🙂
@jananeupauer napisala som ti správu 🙂
@jananeupauer ahoj zistila si niečo ?