Ahojte, je tu niekto, kto sa chystá na štúdium v sk.roku 2023/2024? Je potrebné písať nejakú odpoved, že na štúdium chcem nastúpiť? V rozhodnutí o prijatí a info k zápisu nič nepíšu (všetko by sa malo riešiť az pri zápise). A tiež ma zaujíma, či je tu niekto z KE 😊
@betty324 ja ked som tam nastupovala na externé, musela som odoslať návratku..ale ked tam nič také nepíšu, tak zrejme netreba..
do dňa zápisu budeš musieť mať uhradené školné, inak ťa nezapíšu na štúdium
@sajmonka_1216 no to tam je tiež zvláštne, lebo sa to ma vyplatiť až od 1.9. Do dňa zápisu. Tak mi prišlo zvláštne že až tak neskoro im stačí vedieť kto reálne nastúpi.
@betty324 áno tak.. že až od 1.9.. 🙂 oni vlastne zapisujú do maisu podľa tých papierov, čo im ty dáš vypísané.... isto ti to prišlo v obálke všetko... tak len ti poradím, že si to vypíš už doma, aby si tam nestrávila pol dňa 🙂
ale teraz ked si tak spomínam, tak teraz ta študuje externe mgr. a to som neodosielala žiadnu návratku... len na bc štúdium
@sajmonka_1216 tak ono v tom čo mi poslali sú len info čo treba priniesť a zaplatiť. Ale keďže žiadne zľavy nedostanem ako externista nad 26r tak mi vlastne žiadne papiere vypisovať netreba. Len foto na isic, potvrdenky o platbách zápisného a školného a rodný a sobášny list. Či ešte niečo treba?
@betty324 ešte aj zápisny list, kde sú všetky tvoje údaje, študijný program a tak.. ono to zverejňujú cez leto na stránke.. všetko čo treba..
aj keď to nebudes mat, nevadi, oni to na zápis donesu.. len to trvá dlho potom, kým si to všetci výpisu a potom chodia ku stolu po jednom a študijná referentka kym to všetko skontroluje, tak to dosť trvá
@sajmonka_1216 aha to som nevedela, tak budem sledovať stránku, Dakujem 😊
@betty324 ahoj. Ja som prijata tiez. Nic som neoznamovala. V septembri stačí ísť na zápis.
@betty324 ahoj, tiež som prijata
@cucoriedka90 Ahoj, tak sa vidime na zapise 😊 si z kosic?
Nie nie z Prešova, tak snáď to dotiahneme do konca 😂
@cucoriedka90 hlavne nejak začať treba 😁
@lilope aj ja som prijata a som z Mi nastupujem tiež teraz v septembri. Je tu nikto z MI?
@nikusa1510 ja som z Trebišova
@stelahalasova a nastupujes teraz v septembri?? Neviete náhodou kedy dajú rozvrh?
@nikusa1510 nie som ešte na 100% rozhodnutá...ale asi áno. Rozvrh si myslím, že až v septembri
@stelahalasova.. no ja len dúfam že bude rozvrh len v sobotu
ten rozvrh treba pozerať, niekedy už býva aj pred zápisom už na nete..
osobne si myslm, že tí, ktorí nastupujú na ,,skrátené" štúdium, resp. tak dlhé ako aj denné, tak že bude výučba aj v piatok, ale možno sa mýlim a nasekajú vám len soboty...
my teraz máme za semester tak maximálny 8 sobôt... niekdy celý deň, niekedy len pol dňa a bolo to také voľnejšie
Dievčatá, je už rozvrh. 3 x piatok, ak dobre pozerám s poznámkou online ;)
@stelahalasova áno tiež som už pozerala 🙂
@stelahalasova to máte super že piatky online.. my ešte nemáme rozvrh, ale dobre že hovoríš, budem už pozerať každý deň 😁😁
A ako bude prebiehať tá online výučba? Pošlú nám nejaký link na mail? Lebo hneď prvá výučba nám takto začína. Trošku ma už chytá nervozita :D
@betty324 ahoj ja som z KE a nastupujem tiež 😊 okrem toho pridávam link aj na skupinku na Facebooku ,ktorú som vytvorila aby sme si vedeli podávať čerstvé info, rady : https://www.facebook.com/groups/225457160120152... ... kľudne ak vies ešte o niekom tak ho pozvy 😊
@nklpkll super už som sa pridala 🙂
@nklpkll super diki už som tam❤️
@betty324 nič sa neposiela, normálne prídeš na zápis a tým vlastne oznamuješ, že máš záujem tam študovať.