Externé štúdium popri materskej, stredná škola

lienka1996
4. júl 2019

Ahojte, máte skúsenosť s externým štúdiom popri materskej? Nakoľko mám len základnú školu a strednú som prerušila kvôli zdrav. problemom a už som si ju nedokončila, lebo som si našla dobrú robotu a potom som otehotnela, termín mám teraz 20. júla.
Poraďte mi prosím lebo nechcem mať len základnú školu ☹️

gabuliacik
4. júl 2019

Vsetko sa da zvladnut,pokial mas podporu rodiny.
Ja som na konci zimneho semestra 2.r na VS rodila a zvladla som dokoncit Bc. Chce to pevne nervy a pomoc so strazenim,ked sa ucis na skusky. Takze si myslim,ze strednu isto dokoncis. Smelo do toho!

lienka1996
autor
4. júl 2019

@gabuliacik ďakujem za podporu😊
Len neviem či má vezmú na tú školu čo by som chcela, na základnej som mala tri 4 na vysvedčení, tak neviem či sa mi to ešte berie do úvahy alebo len prijímacie skúšky rátajú. Viem že teraz by som tú školu dala lebo len predsa rozum mám na inej úrovni ako keď som mala 17.

gabuliacik
4. júl 2019

@lienka1996 skus a uvidis,nedaj sa odbit! Kazdy ma pravo vystudovat. Drzim palce

lienka1996
autor
4. júl 2019

@gabuliacik ďakujem

barbellka
4. júl 2019

@lienka1996 teraz je malinko ziakov, je problem naplnit triedy cize niekde ta isto vezmu.

marybell
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evita168
4. júl 2019

@marybell vsak ale ona nejde na vysoku ale na strednu

lienka1996
autor
5. júl 2019

@barbellka chcela som ísť na zdravotnú, len tam je limit 30 žiakov 🙄 písala som aj vedeniu školy a zatiaľ čakám na odpoveď.

zuzanka.zuzu
5. júl 2019

@lienka1996 chceš ísť externe či normálne medzi stredoškolákov? lebo neviem či sa zdravotná dá externe

barbellka
5. júl 2019

@lienka1996 nie som si ista ze zdravotna sa da studovat externe aj na strednej - klamala by som ti. Sak uvidis co odpisu

lienka1996
autor
7. júl 2019

@barbellka a @zuzanka.zuzu áno externe by som chcela lebo nebudem mať čas na školu, keď že sa mi za 2 týždne má narodiť miminko. Chcela by som mať strednú školu, lebo so základnou sa nepohnem a budem sa len trápiť že kde má vezmú robiť ☹️

barbellka
8. júl 2019

@lienka1996 jasne len si zisti ci umoznuju studivat zdravotku aj externe kvoli praxi, pripadne si vybav individualny ucebny plan - pri babatku to riaditel vzdy povoli