Ahojte žienky, rada by som sa spýtala ktorá z vás si dorábala školu keď bola na materskej? A akú? Ďakujem za odpoveď 🙂
@nikola3000 Ja som na II.stupni 1.rocnik. Personalny manazment
Ja končím tento rok (snáď konečne), ale už nikdy viac 😂
Ja som počas tehotenstva musela prerušiť školu na 1.,teda bakalárskom stupni, bakalárka odovzdaná akurát by som nezvládla štátnice. Tie som mala o rok, maly mal 9 mesiacov, učila som sa po nociach (malý nebol kojeny, pekne prespal celú noc), šla som spávať aj o 3 ráno. Ale zvládla som. Následne, keď mal 3 roky šla som externe študovať taktiež do NR na SPU 2.,inžiniersky stupeň. Bolo to náročné, zladiť domácnosť, syna a k tomu prácu. Ale pomáhal mi manžel. Najhoršie bolo iba skúškové, kedy som sa učila večer keď malý zaspal az do 2 ci 3 rána,pričom už o 6 som vstavala do prace a chystala syna do škôlky. Všetko sa dá zvládnuť 😉.
Ja som si strednú dorabala, ak sa to ráta 🤭😀
@modrinkaa myslela som práve strednú 🙃
Dievcence co aktuálne po rokoch na výšku skúšky potrebujem aké papiere, dakukem. Čo pre koho platí
@bobricek1979 nejako nerozumiem tvojej otázke, čo treba keď chceš ísť na výšku? Každá škola to ma inak, treba si prečítať stránku školy resp. fakulty kam chceš ísť a tam máš vždy napísané co treba a dokedy treba podať.
@via88 ono je to všetko krásne, ale len v teoretickej rovine. V praxi zvládnuť všetko pri práci, dieťati a domácnosti to je na slučku. Obdivujem tie, čo sa na školu dali a muža majú väčšiu časť mesiaca mimo domu. Ja keby nemám manžela, tak hotovo. Aj takto mám pocit, že nič nestíham. A na manželovi je 90% vecí. Teda tento posledný rok najmä.
@bobricek1979 ak nejdeš na VŠ hneď po maturite tak k prihláške dokladáš overené kópie vysvedčení zo všetkých 4 ročníkov + maturitné vysvedčenie, niektoré VŠ vyžadujú lekárske potvrdenie, že si schopná na škole študovať a skoro všetky VŠ vyžadujú štrukturovaný životopis a potvrdenie o úhrade poplatku za skúšky. Väčšina škôl uzatvárala príjem prihlášok 30.4. niektoré boli do 15.5. a koncom júna-začiatok júla bude ešte druhé kolo na školách kde sa ročníky nenaplnili - to si treba sledovať.
@liligreg ano, ako vela zavisi aj od dietata, su deti co su spokojnucke vedia sa zasprtkat pohrat, nas je duracel, nespi od roka a pol poobede, ide 12 hod vkuse na 200 perc. A po takom dni sadni a uc sa... mam asi 40 kil,a vrasky ako 50 tnicka... verim ze sa uz zntoho konecne vyspim, snad uz ma caka zdarny koniec. Ale bolo to riadne na nervy teda.
@alenah31 ďakujem
@nikola3000 ja som prerušila štúdium po 2rocniku, rok som bola s malou a potom som nastúpila individuálne 3rocnik, 4rocnik som už mala denne 🙂
Baby mate niektora skusenost s ip gymnazium na Kremnicke v BA? Alebo teda s ich e-learningom?dakujem
@nikola3000 kamošky dorábali asi dve a zvládli to dosť v pohode 🙂
Dá sa všetko, napr toto skúša kamarát, on pri tom cvičí 😅 https://www.learn2code.sk/kurzy a môžeš študovať online hocikedy, dáš dieťatko spať a hodinku si pozrieš nejaké prednášky online, môžeš popritom aj variť
Ja, druhu vysku. Dalo sa. Len musel aj manzel s detmi pomoct. Vela strazila svokra, chodila som v cr.