Ahojte, chodí niekto na externé štúdium odbor Pedagogika do Ružomberka? Hľadám viac info
Teraz čítam že to je až štyri roky externé😕....som myslela že tri
ženy, baby, špeciálna nie je ťažká, ak sa tomu chcete venovať a zaujíma vás to 🙂
@ivka2812 ahojko ja chodim na specialnu ale do ba, tu je to narocnejsie kedze je to aj ucitelstvo v specke, ale hodobny nastroj sme mali flautu aj to len 1 semester nebolo to tazke na skuske sme zahrali jednu skladbu - dalo sa to, no specialna je ina ako klasika. tak ak sa tomu nechces venovat nema vyznam studovat - je to o postihnutiach, dysfunkciach, proste zdravotnom postihnuti jedincov a ako s nimi pracovat
ja som po výške ešte študovala 2 roky špeciálnu. ak sa o to zaujímaš, nie je to ťažké štúdium. držím palce.
@ivka2812 ahoj, chodíš nhakoniec?
@phulakova ahoj našla som tvoju správu, ja sa chystám na špeciálnu pedagogiku a pedagogiku mentálne postihnutých, ak má teda vezmú, v utorok idem na motivačný pohovor..... Ty chodíš na špecku?
Ahoj ja som poslala prihlašku ešte pred Vianocami ale zatiaľ žiadna odozva, ešte počkám a skúsim zavolať na študijné, či vôbec dostali prihlášku, lebo na webe píšu, že uchádzač dostane info o zaregistrovaní prihlášky. Ale berem to z rezervou, lebo vš momentálne nefungujú normálne kôli covidu. Tak uvidím 🙂