Externé štúdium - pedagogika

ivka2812
31. jan 2021

Ahojte, chodí niekto na externé štúdium odbor Pedagogika do Ružomberka? Hľadám viac info

martinals
31. jan 2021

Ahoj ja som poslala prihlašku ešte pred Vianocami ale zatiaľ žiadna odozva, ešte počkám a skúsim zavolať na študijné, či vôbec dostali prihlášku, lebo na webe píšu, že uchádzač dostane info o zaregistrovaní prihlášky. Ale berem to z rezervou, lebo vš momentálne nefungujú normálne kôli covidu. Tak uvidím 🙂

ninusa221
1. feb 2021

@martinals ahoj ja som si davala minuly rok a baby čo si podali tak ako ty ja som si davala asi až v apríli tak nam prišlo sa mi vidi na konci maja alebo začiatkom juna takže sa este načakáte😁

ivka2812
autor
1. feb 2021

@ninusa221 ty tam už študuješ? Ako často chodíte do školy? A koľko sa platí? Rozmýšľala som aj nad specialnou pedagogikou alebo nad predskolskou elementarnou, ale tam je asi klavír a to by som nedala 😁

ivka2812
autor
1. feb 2021

Teraz čítam že to je až štyri roky externé😕....som myslela že tri

ninusa221
1. feb 2021

@ivka2812 nie nechodim chodim na pedagogiku vycgovavatelstvo☺️A ani nie tam ale viem že celej triede nam to vtedy tak prislo no a spečka a predškolská je tažka na predškolskej je tažka matika a na špecke zas je všetko po latinsky

phulakova
1. feb 2021

ženy, baby, špeciálna nie je ťažká, ak sa tomu chcete venovať a zaujíma vás to 🙂

martinals
1. feb 2021

@ninusa221 no tak to sa ešte načakám 🙂

kacena4
1. feb 2021

@ivka2812 ahojko ja chodim na specialnu ale do ba, tu je to narocnejsie kedze je to aj ucitelstvo v specke, ale hodobny nastroj sme mali flautu aj to len 1 semester nebolo to tazke na skuske sme zahrali jednu skladbu - dalo sa to, no specialna je ina ako klasika. tak ak sa tomu nechces venovat nema vyznam studovat - je to o postihnutiach, dysfunkciach, proste zdravotnom postihnuti jedincov a ako s nimi pracovat

ninusa221
1. feb 2021

@ivka2812 a externe maš výšku všade o rok dlhšie 🙂

ibrunova
1. feb 2021

@ivka2812 teraz by sa malo meniť, zase zo 4 na 3 roky.

oixymna1
7. mar 2021

@phulakova ahoj ty si študovala špeciálnu? Ja som si podala prihlášku do Le. A tiež neviem čo mám od toho očakávať mam strach ci to pri dvoch deťoch zvládnem 🙂

phulakova
7. mar 2021

ja som po výške ešte študovala 2 roky špeciálnu. ak sa o to zaujímaš, nie je to ťažké štúdium. držím palce.

snezienkaaa82
22. sep 2021

@ivka2812 ahoj, chodíš nhakoniec?

maminkalaurinka
4. máj 2023

@phulakova ahoj našla som tvoju správu, ja sa chystám na špeciálnu pedagogiku a pedagogiku mentálne postihnutých, ak má teda vezmú, v utorok idem na motivačný pohovor..... Ty chodíš na špecku?