Chcem sa opýtať či niekto ide mgr. externé štúdium odbor sociálna pedagogika a vychovávateľstvo 😉alebo už študuje 👍
@adka2891 ahoj, nasla, som Tvoj príspevok ohľadom tejto školy. Ako to tam chodí? Môžem poprosiť nejaké info? Vďaka moc
@snezienkaaa82 zatiaľ sme boli 2krat na prednášku a potom cez net sa hlavne učíme ešte som na začiatku tak moc ti neviem povedať 😉
@adka2891 vďaka, že si sa ozvala. Ja pracujem ako vychovávateľka, nám strednú pedagogickú, no chcela by som aspoň Bc urobiť. Už mám 38 rokov, jedno 6 ročne dieťa, tak preto sa pýtam, či sa škola dá zvládať. Ako často chodíte? Prax je ako. Ide mi hlavne o to, či sa uci víkendy, či cez týždeň, aby som si to vedela v robote zariadiť. Nejaký roz Rh som našla na stránke, len neviem, či sa dá podľa toho aj riadiť. 🙃🙃🙃😆😆😆
@snezienkaaa82 rozvrh sedí tak ako je vypísaný a chodíme v sobotu len 👍ja mam 2deti a 38r 😅
@adka2891 tak to he celkom fajn, že v soboty. Budeš ma informovať, ako dávaš štúdium? 🙃🙂🙂🙂
@adka2891 a odkiaľ si? Ja som žila dlho v zahraničí a som od Ziliny
@snezienkaaa82 od považské tak to sme blízko seba 😉
Ahojte dievčatá ..ja tiež zvažujem študovať tento odbor no bojím sa ako to zvládnem popri práci a dieťati.Tiež som od Žiliny a je to dosť ďaleko cestovať ... Máte veľa učenia a čo prax? Chodí sa len soboty na prednášky ? Ďakujem za každé info o tomto odbore ....
@styva7 prednášky boli cez PC a skúšky na fakulte. Rýchlikom chodíme a cesta z Púchova trvá 1hod co je rýchlo. No je to dosť náročné a aj skúšky sú ťažké a robili sme aj projekty, aktivity do školy ale aj seminárne práce, prezentácie /powerpoint.. 😉Prax budeme mat až teraz v druháku tak z toho skúsenosť nemám zatiaľ
Externe Mgr Trnava vychovavatelstvo
@adka2891 ja mám soc.pedagogiku, druhý rok