Dobrý deň chcem sa opýtať ci ma niekto skúsenosti alebo mi vie poradiť. Mam 21rokov. Nemám dokončení strednú školu. Prerušila som ročník v prvej polovici druhého ročníka. Chcela by som si teraz urobiť školu s maturitou. Lenže mam 2 deti. Malé. Viete mi poradiť aká stredná škola by mi to umožnila? Nakoľko nemôžem chodiť na denné kvôli deťom jedno ma 1,5mesiacov a druhe 2 mesiace. Strašne si chcem urobiť školu no neviem kde umožnia diaľkové štúdium. Aby som chodila len na preskúšanie. Skúsila som kontaktovať 2 školy ani ja dňa to vraj neumožňuje. Strašne mi záleží na tom aby som si ju spravila a veľmi chcem. Ďakujem za každú radu 🙏❤️
pre dospelych je dialkove/externe studium ale aj tak sa studuje v skole, nie len na preskusanie, najcastejsie v piatky/soboty. popr. skus nejake suktromne ktore ti vedia prisposobit podmienky
@lele1310 ja som chodila na súkromné slovanské gymnázium do BA. Som z východu. Do školy som cestovala ais 4 krát do roka na skúšky. Nič strašné. Dávala som to popri práci, neskôr popri dieťati.
@lele1310 určite externé... Dá sa to zvládnuť
Je tú niekto, kto ide študovať od septembra externé do Bytče?
@lele1310 ahoj , aj ja som sa teraz prihlasila na externe studium. Obchodna akademia- ekonomika 2 roky s maturitou.. a mam 2 deti:9 rokov a 5 mesiacov. A mam 30 rokov. Tiez mam obavy ale zvladneme to urcite.
@lussi251 dobreee tesim sa ☺️
Už Vám prišiel mail na 1 konzultáciu? Mne prišlo na 3.9
Od Prievidze
@lele1310 Ahojky, už si si vybrala školu? posielam Ti odkaz. Mňa zaujímala veľmi tato škola. Tak si skúsi pozrieť -
https://www.ipgymnazium.sk/sukromna-obchodna-ak...
@olvedicsilla Ahoj, môžem sa opýtať v akom meste na OA si sa prihlásila? Držím palce🤞🍀
@nikol_l Ja v Stúrove ☺️