Ahojte, prosím Vás,kde sa dá externou,dialkovou, večernou formou urobiť maturita? Mám výučný list,do nastavby som síce chodila,no v poslednom teda druhom maturitnom ročníku som bola nútená prerušiť dochádzku, odvtedy už ubehlo 15 rokov 😏Teraz sa chcem opäť do toho pustiť,moja škola už neexistuje.Poznate nejaké možnosti TT,BA? ďakujem pekne 😊
Kamarát ukončil učňovku bez maturity trojročnú s výučným listom. A po 7 rokoch urobil externe maturitu na súkromnom gymnáziu. Teraz má všeobecné vzdelanie s matúrou čo mu dáva možnosť ísť na vysokú školu alebo aj výučný list kde môže robiť/podnikať v remesle. Súkromné školy skôr lebo tie si musia na seba zarobiť tak obvykle ponúkajú rôzne služby pre ľudí. Je to ale v GA ale veľa ľudí tam robilo maturitu externe.
@jani255 chodím takto externe na SŠ do Bytče mam spolužiačku aj až z východu, chodí sa osobne raz do roka a platí sa 400€ ročne, skvela škola
@beatrice1111 ďakujeem krásne, toto som dnes vygooglila a celkom ma to zaujalo..
@prispievatel ďakujem ☺️
@beatrice1111 Prosím Vás, učia sa všetky predmety hneď od 1.ročníka,alebo sa učia postupne? A ako to je s materiálom na učenie? Ďakujem za každú radu
@gordica77 prvy rocnik som mala 6 predmetov a vlastne aj dalsi to tak bolo,len sa menili,ze napr v 1. bola psychologia,v druhom uz nie. Material posiela skola na edupage.
Takze predmety sa ucia postupne
@beatrice1111 Ďakujem pekne za odpoveď👍
@beatrice1111 tam som bol aj ja len druhý ročník s ang nepopustia nam nastáva problém pre ktorý nemôžu ju dokončiť .ináč sa dá
@hetes ahoj napis mi spravu
@hetes napis mi spravu 🙂
@beatrice1111 dobrý deň môžem sa opýtať maturitu v bytči ste si robila externe po škole dorábala? môžem sa opýtať aké ste mali skúšky aj pomohli alebo prihliadali alebo bola ťažká prosím vás ? ako prebiehali ostatné ako Dejepis atd ste robili len projekty online a skúšky z anglického jazyka boli ťažké prosím vás ? ďakujem náhodou nejaké papiere otázky vyplnené by ste nedohladali a neodfotili mi ? plánujem si dorobiť maturitu zatiaľ len výučný list ale mám 9 a 3 ročne deti tak to bude ťažké ale počula som že tam v bytči tá škola je na dorobenie matury veľmi tolerantná dobrá aj učitelia aj na skúškach preto sa pýtam na skúsenosti ďakujem krásne
Hľadaj školu, ktorá v súčasnosti ponúka výučný list v rovnakom/podobnom odbore, aký máš Ty. Zvyčajne ponúkajú aj nadstavbové štúdium.