Ahojte,
Pátram hľadám a neviem sa dopátrať či existuje na Slovensku externé štúdium výtvarnej výchovy... všetko čo som našla bolo denné... Veľmi by som po Tom túžila a veľmi by ma to potešilo. Popri práci v škôlke by som uvítala taký odbor. Ak nie tak už len predškolská a elementárna pedagogika. Ďakujem pekne
Ďakujem za info 🙂
v PDF UMB BB otvárali rozširujúce výtvarnej. Mám tam už 2 roky prihlášku a prekladajú mi ju na ďalší rok kvôli malému záujmu, je nás zatiaľ 5 :( Ale podala som si aj do Nitry tento rok a zatiaľ je nás tiež málo
@bubinkaaa skuste napisat na celozivotne vzdelavanie pf ku v ruzomberku
Mozno ked nas bude viac, konecne studium otvoria (ja som pisala pred tyzdnom, zatial mi neodpovedali) na email: jankamoda@gmail.com ale mozno maju dovolenku 🤷♀️
Ja by som mala tiež záujem o rozširujúce štúdium výtvarnej vychovy.
Mala by som tiež záujem, už roky nad tým rozmýšľam.
@monalisa18 chceš ísť študovať bc.+mgr. vytv.vych. (tak ako aj ja)alebo máš záujem tiež o rozsirujuce studium??
@bubinkaaa áno ja by som chcela externe študovať magisterský stupeň. Bakalára som si spravila na dennom a vtedy ani vo sne by mi nenapadlo, že sa nebude dať externe dokončiť. Nikde na Slovensku, neviem ktorý magor to tak vymyslel.
Ahoj, ak mas vs predskolsku pedagogiku, predmet vyv si mozes urobit ako rozsirujuce studium. Hladaj v googli rozsirujuce studium vyv. Ale je to podmienene ze musis uz vysoku skolu mat a len si rizsiris o aprobaciu