Eureka – učenie sa jazykov

tatana23inna
30. mar 2022

Chcem sa vás opýtať, čo si naozaj myslíte o učení jazykov na platforme Eureka. Moja teta sa učí nemčinu a veľmi ju odporúča. Klikla na reklamu na Facebooku a získala kurz s 80% zľavou. Už tu bol podobný príspevok, ale z toho, čo som videl, všetci komentujú a nikto tam ani neabsolvoval kurz. (Zákerná konkurencia?) Mne sa zdá, že kurz je lacný a rýchly spôsob, ako sa naučiť. Čo si myslíte?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisa_s
30. mar 2022

Robis reklamu?

tatana23inna
autor
30. mar 2022

@cocolino234 ĎakujemTo je to, čo som videla. Ale ide mi o spätnú väzbu na kurze. Tam sa všetci sťažujú na dopravu, čo je trochu zvláštne. Študoval to niekto?

tatana23inna
autor
30. mar 2022

@sisa_s Nie :D Hľadám skutočné názory.

zain3257
31. mar 2022

Premňa je tento kurz ako kAždý iný. Dá sa to naučiť, ale ja som trochu lenivá. Veľmi jednoduchá grafika, ale to je asi dobreMôžete sa sústrediť len na učenie. Podobne ako duolingo, len raz zaplatíte a máte prístup navždy. To je môj úprimný názor 🙂 a na dôkaz obrázky.

sisa2
2. apr 2022

@tatana23inna ja som si to objednala a vcera mi prisiel kod. kurz stoji 87€, co podla mna nie je zas tak malo. za mna to je nepouzitelne. objednala som si nemcinu, ktoru som sa uz ucila. bolo mi povedane, ze kurz obsahuje viac urovni, nemusim zacinat od zaciatku, spravim si test a budem pokracovat na urovni, ktoru si zvolim. bohuzial to tak nie je a ja si asi musim preklikat celu vyucbu, ktora je pre mna nezaujimava a zdlhava ... okrem toho, je tam more chyb. akoze fakt vela a mna to neskutocne irituje. pretoze ucit sa nieco s chybami, zaplatit za to (na moj vkus nemalo penazi) ... skratka spokojna nie som. takze vzhladom na vlastnu skusenost skutocne nie a kurz neodporucam.