Ahojte, je tu niekto, kto studoval, alebo studuje na Eube na tejto fakulte? Aka je to skola podla vasho nazoru? Da sa to zvladat a da sa tam najst aj nejaky volny cas na seba ked si to porovnate napr s pravom?
Nemala dom 2 jazyky len anglictinu a chcela by som sa opytat ci sa da m prijmackam samostudiom druhy jazyk urovne A1 naucit, alebo je to nemozne? Dakujem
@marci77 ano, citala som , ze stale sa robia z 2 jazykov teda napr anglictina urovem B2 a nemcina napriklad no to au prijmacky z urovne A1
@margaretka012 a nechces si vybrat radsej fakultu na ktorej sa prijimacky pisu iba z jedneho jazyka?
@marci77 uprimne si myslim, ze tato jedina fakulta ne pre mna. jazyky mi idu a bavia ma, no keby mam mat napriklad matematiku a robit z nej prijmacky tak sa nedostanem
@margaretka012 ja tam študujem🙂 pri prijímačkách musíš mať z dvoch jazykov úroveň B1-B2, inak sa to nedá. Škola je ľahká, popri nej aj pracujem na polovičný úväzok. Ale či stojí za to? To teda neviem. Organizácia otrasná, prístup na študijnom to isté... Jediné čo ti tato fakulta dá je štátnica a teda titul C1 z dvoch jazykov..... Ale učiť sa tu nebudeš skoro žiadnu ekonomiku, akurát tak morfologiu, dejepis, a podobne blbosti..... Za mňa určite nie
@katarina6856 a ako je postaveny rozvrh prosim
@margaretka012 buď pondelok až piatok alebo pondelok až štvrtok. Nie od rána do večera, začíname najskôr 9:15 a najneskôr do 16:45
@katarina6856 dakujem pekne
ja som studovala na Ekonomickej univerzite sice par rokov dozadu ....studovala som na Obchodnej fakulte, prve 2 roky boli narocnejsie, potom uz uplna pohoda
bolo dost volneho casu, napr. rozvrh sa dal upravit do 3dni, vela mojich spoluziakov z BA popritom aj stihali pracovat
prednasky su dobrovolne, na cvika museli chodit
toto je nejaka nova fakulta, co spominate ....o tej som nepocula, ale nespoliehajte sa nato, ze by ste sa naucili druhy jazyk, ak ste sa ho doteraz neucili
na obchodnu fakultu sa v minulosti robili prijimacky z 2 jazykov, boli to take kruzkovacky, vybrat spravnu odpoved zo 4moznosti a z kazdeho predmetu z prijimaciek bolo treba mat viac ako 50%
vtedy boli prijimacky z matematiky, ekonomie a jazykov