Ekonomická univerzita v Bratislave - účtovníctvo

11. feb 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či ste niektorá vyštudovala túto VŠ. Mala by som par otazok🙂

lucinka1988
11. feb 2021

Áno ja

autor
11. feb 2021

@lucinka1988 vpohode sa dá zvladnuť?🙂 príjmačky boli z čoho? Pretože na ich stranke je vzorovy test na prijmacky abc a nič ine. A počula som že prijmačky byvaju aj z anj..tak neviem. Najviac sa obavam jazykov :( bolo to take ťažke ? Ďakujem

marci77
11. feb 2021

ja som tiez absolvent EUBY, prijimacky som robila v roku 2001 a prijimacky boli lahke, anglictina klasika zo styroch moznosti (alebo z troch, uz si vobec detaily nepatam) sme tusim mali vyberat spravnu odpoved, uplne v pohode ..... a este matika a ekonomia bola tusim na prijimackach
a studium tiez v pohode, odporucam....sice som studovala na inej fakulte, ale poznam aj baby, co skoncili uctovnictvo, auditorstvo

autor
11. feb 2021

@marci77 dakujem, a aj cele studium sa dalo zvladnuť alebo to je predsa dosť ťažšia škola? Na SŠ som mávala 1,2,3 tak neviem či je premňa vhodná ale účtovníctvo ma bavilo a posledný ročnik som mala zneho same 1

marci77
11. feb 2021

no pre absolventov obchodnych akademii bol najtazsi predmet asi matika v 1.semestri, ale tak staci to urobit za 3 a mate potom uz pokoj
uplne v pohode sa to dalo zvladnut, prve 2 roky boli take narocnejsie, zvysok uz potom pohoda (ale tak na kazdej fakulte je to trochu ine)

tamara321
11. feb 2021

Ja som absolvovala ucto na eu...prijimacky som nerobila ale teda lahke to nebolo.podla.mna...da sa to zvladnut urcite ale treba sa aj ucit vela...je to super odbor kde vacsinou najdes po skonceni dobre uplatnenie...

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz