Ekonomická univerzita v Bratislave (EUBA) - internát

2. júl 2024

Dobrý deň, dcera nastupuje na ekonomickú univerzitu a musíme vybrať internat, keďže tam nikoho nepozná, nevieme, ktorý by bol najlepší. Samozrejme, vieme pozrieť cenu, ale zaujímalo by nás skôr vybavenie a pod. Ďakujeme

lin_a
2. júl 2024

vybavenie a fotky si vies pozriet tu:
https://sp.euba.sk/ubytovanie
(byvala som takmer na vsetkych, ak by si potrebovala nejake konkretnejsie info 😉)

autor
2. júl 2024

@lin_a vďaka, počula som ze o tie lepšie ani nemá význam si žiadať keď nepoznám nikoho zo SP, je to pravda?

autor
2. júl 2024

@lin_a ďakujeme krásne, rozmýšľame nad Starohájska 8 teda, ale zaujímalo by ma, že či je kuchynka nejak vybavená?

lin_a
2. júl 2024

No tak nejak 😅 ad1, ono ani ŠP nema nekonecne kapacity na intrakoch "pre znamosti"
ad2, poziadat o jeden z tych lepsich si moze, ale je dost pravdepodobne, ze ako prvacka skor dostane tie horsie (napr dopa, vlcie hrdlo, starohajska 4 - ale tie posledne 2 sa vraj teraz rekonstruuju)
Starohajska 8 je za mna velmi fajn, super do skoly aj do mesta, naokolo zelen, dobra obcianska vybavenost v okoli...kuchynky su take ako na fotkach zo starohajskej 4, pre 4 bunky 1 kuchynka na chodbe, uplny holy zaklad - umyvadlo, dvojplatnicka, mikrovlnka. Chladnicku, hrnce, naradie, riady, pribory si kazdy zaobstarava sam (vacsinou sa dohodne so spolubyvajucimi)

autor
2. júl 2024

@lin_a vďaka, takže to mame brat tak ze ho pravdpodobne ani nedostane, hej 🤣🤣

lin_a
2. júl 2024

Takto - kludne nech si poda, len nech to neberie nejak zavazne, aby nebola sklamana, ked sa tam nedostane😃
a hadam kazdy, kto byval na intrakoch, si najprv musel preskakat tie horsie a potom po case, za dobry priemer, sa dostane kam chce. Kazdopadne, byvanie na intrakoch bola dobra skola do zivota 😊