Edukačná príprava pre materské škôlky - podklady

taniaz
6. okt 2020

Ahojte mamičky, nenájde sa tu pani učiteľka MŠ, ktorá by bola ochotná a poskytla mi prípravy pre MŠ. Robím si kvalifikáciu, a potrebujem to spracovať vrámci praxe. Veľmi by ste mi tým pomohli, nakoľko sa tomu teraz veľmi nemôžem venovať. Dati, práca, domácnosť... 🙂. Ďakujem.

heliet
6. okt 2020

@taniaz Ahoj. Ak si robíš kvalifikáciu a chceš deti učiť naozaj, mala by si sa tomu venovať. Ináč sa to nenaučíš. Najlepšie by bolo, ak by ti to niekto priamo ukázal a vysvetlil, čo, ako a prečo sa robí. Aj my máme deti, domácnosť a prácu, niektorí aj dve práce... Ak potrebuješ spracovať prípravu, najľahšie sa ti to aj tak bude robiť z tvojej vlastnej prípravy. Kým si prezrieš a podrobne zanalyzuješ prípravu, ktorú napísal niekto iný, za ten čas si pomaly spravíš aj vlastnú. Jednu prípravu na celý týždeň vieš napísať kľudne aj za dve hodiny, ak si začiatočník, tak to môže trvať dlhšie. Ale ostane ti a dobudúcna ju môžeš využiť v práci. Ja ti odporúčam si to poctivo urobiť, nie je to nejaká zbytočná (nevyužiteľná) teória, ale niečo, čo sa ti môže raz naozaj zísť.

taniaz
autor
6. okt 2020

@heliet Určite áno, máš pravdu, nemá mi to kto veľmi vysvetliť, preto som chcela aspoň vzor aby som mala predstavu. Zbieram si informácie, a určite áno budem sa tomu aj venovať. 😉

heliet
6. okt 2020

Nemáš nejakú kamarátku, cvičnú učiteľku na praxi, profesorku, nikoho? kam chodíš na školu?

taniaz
autor
7. okt 2020

@heliet Prax sa nám zatiaľ nezačala vzhľadom na situáciu, ale spracovať to bude potrebné. 🙂 Poradím si, nevadí, len som chcela aspoň jeden vzor.

heliet
7. okt 2020

@taniaz tak ti jeden pošlem (čo učím tento týždeň). Ak máš adaptácie výkonových štandradov (dajú sa stiahnuť z netu), pekne si to budeš vedieť pozerať súbežne s plánom a verím, že pochopíš, čo, ako je tam napísané a aký to má súvis. Kam ti to môžem poslať?