DTI vysoká škola

lara1128
24. apr 2024

Ahojte mate niekto skúsenost s touto vysokou skolou DTI??

melanta
24. apr 2024

Je tu o tom množstvo diskusií. Neviem, za akým účelom chceš študovať VŠ. Ale odporúčam skutočnú VŠ. DTI nie je vnímaná ako ozajstná vysoká škola či už ju chceš kvôli odbornosti a vzdelaniu pre prácu, alebo ju chceš iba kvôli titulu. Veľa manažérov a veľa recruiterov vníma absolventov škôl ako DTI, Sládkovičovo a podobne ako kandidátov bez VŠ.

motylik273
24. apr 2024
motylik273
24. apr 2024

@melanta dti je riadne akreditovana skola takze neviem len preto ze nie je take preferovana ci znama to je ako keby si nemala iphone len samsung

melanta
24. apr 2024

@motylik273 áno, je to akreditovaná VŠ. A predsa obrovské množstvo personalistov aj manažérov ju ako VŠ neakceptuje. Pretože je to škola, ktorá má možno najhoršie renomé na Slovensku zo všetkých škôl. To nemá nič spoločné s porovnaním Samsung versus iphone. Každý sa môže rozhodnúť, či chce skutočnú VŠ alebo tento paškvil. Chápem, že ako absolvent toto nechceš počuť, ale tak to je. Viac o tom diskutovať nemusíme, pretože tak to proste je.

bambulka712
24. apr 2024

áno, skúsenosti mám. Aj napriek negatívnym názorom som si školu vydrela externe popri práci a rodine. Mňa to stálo kopec úsilia, energie a dovolenky 🙂 Hnevajú ma názory ako má @melanta ale zároveň im rozumiem. Ja mám rovnaký názor na bezpečnostný manažment v Žiline... Lebo poznám pár ľudí čo to "študovali". No všade sú ľudia a "ľudia".... Faktom ale je, že na DTI ak chceš študovať externe záleží na tom čo potom chceš robiť. U nás to malo efekt pre majstrov odborného výcviku, ktorí už učili a potrebovali si urobiť VŠ, alebo ženy čo robili asistentky pre učiteľov na špeciálnych školách. No osobne sa priznávam že po štúdiu som nikdy nenabrala odvahu skúsiť prácu v školstve...🙈 A čo sa týka denného štúdia, pre mňa by táto škola nikdy nebola adeptom na takéto vzdelanie....

tinka0988
16. aug 2024

Dobrý deň nájde sa tu niekto okolie Dudiniec ,kto začína prvý ročník v Lučenci?

ivana2608
1. sep 2024

@tinka0988 Dobrý deň ..prečo Lučenec?? Aj tam je vysunuté pracovisko DTI? Lebo ja viem o Leviciach a veľmi zvažujem tú školu ,že by som začala.