DTI Sečovce

naduska007
19. sep 2022

Dobrý deň, mohol by mi niekto poskytnúť info ohľadom tejto VŠ?? Mala by som zaujem o odbor učitelstvo a pedagogické vedy... Pracujem ako asistenka učiteľa možno by mi ti pomohlo k rozvoju a aj platu možno...

melanta
19. sep 2022

DTI patrí asi medzi 3 najhoršie VŠ na Slovensku. Väčšina personalistov absolventov tejto školy ani nevníma ako vysokoškolsky vzdelaných ľudí, t.j. túto VŠ neberie v úvahu. Takže ak ti ide o rozvoj a zvýšenie platu v súčasnej práci, zisti si najprv, ako sa zriaďovateľ pozerá na VŠ tohto charakteru. V Prešove je v rámci Prešovskej univerzity aj Pedagogická fakulta, vrátane odborov v rámci externého štúdia. Ak sa chceš vzdelávať a pracovať na sebe, odporúčam ozajstnú VŠ.

vemi23
20. sep 2022

@naduska007 raz som citala pracovnu ponuku na konci inzeratu pisalo neprijimame absolventov vysokej školy DTI 😑

dajulka01
26. jún 2023

@vemi23 naozaj nechápem jednej veci, prečo každý odsudzuje tú školu? Ja osobne som si tú školu vydrela… skúškami, ustnymi, testami a XY prácami a niekoľko hodinovými prednáškami…nechápem… na každej škole sa je treba učiť a osobne mozem povedat ze tam sú profesori, ktorí vedia vysvetliť učivo pochopiteľne čož o takom Prešove povedať nemôžem…tam to boli len samé omáčky a skúśky také, že Oxfordska univerzita šuvix pri niektorých profesoroch… fakt… studovala ju aj moja sestra pred niekoľkými rokmi a s porovnaním teraz povedala ,že je to oproti nim masaker a oveľa ťažšie a prísnejšie skúšky to sú… a navyše na škole neučia len hoc kto z ulice ale mali sme tam veľa profesorov dokonca aj z Prešova, Komenského univerzity a pod,.. to keď už táto je hrozná čo je potom Všb v Ke? Škola za peniaze skúšky sa doslova podplácajú a poznám nejedných…

vemi23
27. jún 2023

@dajulka01 chodila tam moja sestra a ako viem ze sa tiez drela ... A prečo ju odsudzuju neviem...