Doučovanie cez google meet

herecka5
19. sep 2024

Ahojte! Dlhé roky doučujem cez google meet kde si otvorím tabuľu (jam) a tak dokážem aj ja vysvetľovať a žiaci taktiež dokážu pracovať a písať na tú tabuľu. Teraz som sa ale dozvedela, že táto funkcia už nebude prístupná od októbra, resp. zrušia túto funkciu, nebudem môcť otvoriť tú tabuľu.
Vy ako doučujete? Vedeli by ste mi poradiť, ako by som mohla nájsť inú stránku alebo appku, kde sa dá naďalej fungovať takýmto spôsobom? Nie som moc technicky zdatná, takže budem vďačná za každú radu. Pekný večer! 🙂

prasiatko30
19. sep 2024

Teams?

herecka5
autor
19. sep 2024

@prasiatko30 už som o tom počula len nie som si celkom istá, či má takúto funkciu, že otvorím "tabuľu" a dokážeme tam obaja písať, doplniť veci.

prasiatko30
19. sep 2024

@herecka5 to sa mi zda, ze nie, len spristupnit tvoj desktop a co tam akurat mas otvorene

blondinka95
19. sep 2024

@herecka5 myslím ze cez zoom sa to da. Ale nie som si istá. Teams také nemá pokiaľ viem

i_vu_li_cek
20. sep 2024

@herecka5 Skús yopad. Tam viete písať naraz viacerí, ešte je aj odlíšené farbou, kto čo napísal. Lenže ide čisto len o text - ak potrebuješ aj kresliť, robiť grafy, tabuľky atď., tak to nie je vhodné.

i_vu_li_cek
20. sep 2024

@i_vu_li_cek Môžeš pokojne pokračovať v hovoroch cez Google meet a toto by si mala otvorené na druhej karte. Mne to tak fungovalo, keď som doučovala cez Skype.