Dobry den, zvazujem, ze si po rokoch prace dorobim k vyucnemu listu aj maturitu.. Rozmyslam nad skolou v Bytci.. Viete mi niekto povedat, ci je to tazke studium? Ako je to casovo? Mam pracu aj deti, trocha sa toho obavam, ci to zvladnem 😕
@martinmmartin preco zbytocne? Ked uz nic ine, tak bude mat clovek dobry pocit z toho, ze si dal metu a tu dosiahol. A vies co, ja mam maturitu zohladnenu v plate, oproti mojim kolegyniam mam viac, kvoli "zbytocnej" mature, ktora mi je pri mojej robote "na nic".
@viestta A presne preto je otazka ci ma sudruzka autorka nieco v rukave kde sa maturita extra spominala.....lebo je to dnes vynimka ( co ale existuje)
@martinmmartin neris preco si chce dorobit maturu. Je to jej rozhodnutie, dovody pozna
@martinmmartin vôbec to nieje zbytočne.určite bude mať viac možností sa uplatniť čo sa týka práce..
@dubaj18 odporúčam si urobiť..ja som v septembri nastúpila,pol roka mám za sebou a to som 22 rokov preč zo strednej,teraz "odznova" ale zvládam.. zvládneš.je tam veľa žiakov, ktorí si kvôli praci robia..mala som možnosť,ponuku ísť pracovať na poštu,je tam podmienka maturita,tak som prišla o dobré miesto,vzali inú..a presne ako vyššie napísané, ak by nič,tak aspoň budem mať pocit že som dačo dosiahla..
@viestta Presne tak👍🏾🙂
@misienka123 drzim palce. Dobre si sa rozhodla
@viestta 🤗 ďakujem
@misienka123 prosím na akú školu chodíte?ja mám v pláne tiež budúci rok nastúpiť do školy tak hľadám kde sa dá externe
https://sosstrazske.edupage.org/
Podnikanie v remeslách a službách.
Na blízku nič iné nebolo pri našom okrese VT
@misienka123 ďakujem,no čo som hľadala na výber veľmi není iba práve tento odbor alebo OA
A dovod??Mas nieco konkretne kde jasne povedali ze bez maturity nic nebude? Lebo ona ta maturita mozno za tu energiu ani moc nestoji lebo je to celkom zbytocne ked by to malo pri naturite aj zostat.