Zdravím mám otázočku, mám 45 rokov a potrebujem maturitné vysvedčenie, mám výučný list odbore obchodná/predavačka, 3 ročne učilište ,chcela by som si dorobiť maturitu a potom este pedagogicke minimum,vie niekto poradiť ako najľahšie a najrýchlejšie sa to dá a kde v Bratislave? (myslim tu maturitu) za radu vopred ďakujem
@nikolka1986 to nie je pedagogicke minimum , ale Doplnlove pedagogicke studium.
@nikolka1986 Ano, hovori sa tak tomu hovorovo...ako doplnok k vysokoskolskemu studiu...nie k maturite..
@11kacena tu pedagogiku myslíš učiteľstvo v MS?buď na Bieloruskej, alebo Paneurópska Sklenárova tie sú súkromné bez prijímačiek, talentovej platí sa 120 a 150 eur mesačne, alebo potom štátna kde sa robia prijímačky spev, hudobný nástroj a počet miest je obmedzený to si pozri adresu tuším Dúbravka
A maturitu na Kremnickej v Petrzalke
@nikolka1986 ad1 nema ani maturitu, takze sa jej to absolutne netyka ad2 nie je to chytanie za slovicka, ale presny nazov. Kedze ho mam tiez k svojmu studiu, tak viem, ze to nie je ziadne pedagogicke minimum. Pedagogicke minimum existovalo kedysi ako forma studia napriklad ja k strednej skole, dnes uz nie je. Uz veeelmi dlho.
@nikolka1986 super ,ďakujem veĺmi pekne 👍
@11kacena pozri aj tu: https://sossklenarova.edupage.org/text1/