Doktorandské štúdium počas materskej.

lenkaaaaaaaaaaaaaa
22. dec 2019

Ahojte 🙂 rozmýšľam nad doktorandským štúdiom počas materskej dovolenky. máte s tým niektorá skúsenosti? v akom veku bábätka je naj začať? ako to všetko zorganizovať a zvládnuť? Ďakujem 🙂

meluela
22. dec 2019

@lenkaaaaaaaaaaaaaa najlepsie je zacat aj dokoncit este pred porodom 😀 ale asi zalezi aj od narocnosti odboru, co sa od teba ocakava (ucenie, denna dochadzka - niekde je to stale brane co sa tyka dochadzky ako kvazi pracovny pomer i ked je to uz 10 rokov z pohladu zakona studium) no a hlavne to zalezi od dietata .. ak bude dobre a spave a ak mas rodinu co sa o dieta chce stale dobrovolne starat, tak si vyhrala a ak nie tak sa priprav ze to nebude nic prijemne ..

majah212
22. dec 2019

ahoj ja som zacala na doktorandskom, este som nebola tehotna, pocas studia som otehotnela a prerusila studium (2x) po uspesnom ukonceni studia som bola bohatsia o 2 deti a jeden titul :D (samozrejme ze treba podporu zo strany partnera, ci rodiny ked sa budes ucit, pripravovat na skusky a pod.) ako pise vyssie, zalezi od toho co chces studovat a ake mas zazemie, aku formu a pod.

syvina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz