Dobrý deň,
potrebujem si dokončiť posledný ročník, prerušila som ho minuly rok kvôli dieťaťu, žiaľ moja škola neposkytuje individuálny plán. Nechcem nechať malé samo, neviete mi poradiť nejakú školu buď online pomocou individuálneho plánu alebo diaľkovo?
@nistika skúsenosti?? Potrebujem istotu
skusenosti nemam...aku istotu hladas? ci sa to da? alebo ci je to kvalitna skola?
@nistika či sa dá niekde lebo som školu prerušila v 3.roč. tj. minulý rok (zdravotnú školu), zdravotné som už obvolavala a nikde sa nedá. Na mojej škole chcú aby som šla na prax a ptm normalne každý deň do školy ale to si nemôžem dovoliť.
Hlavne maturitu som chcela lebo na výšku by som chcela ísť.
mysim ze ziadna zdravotnicka sa neda dokoncit bez praxe :( ale mozno by to slo ak by si chodila do prace (ako zdravotnik) a to dokladala ako prax....ale tebe asi ide o nieco ine....potom mozno iny odbor skusit.
@nistika hľadám aj volám len uz neviem ani kde 🙄
no ziadna zdravotna skola ti nedovoli ju dokoncit bez praxe... jedine riesenie je supnut babo na pol dna do jasli a chodit do skoly... alebo babky, muz... atd...
musis sa informovat v skolach, neviem aku istotu hladas.. si musis ale ako mlada mamina uvedomit jedno, mas cely zivot pred sebou a nemas skolu a teba trapi, ci "male nechas samo". Ako nehnevaj sa, do skoly, "male" do jasiel a nevymyslaj. Skolu si dokonci. Cim neskor tym to bude horsie sa k tomu vracat.
@simca06022011 Ja som slobodná mamička hľadám školu, na ktorej by sa dalo externe alebo dialkovo.
A najst jasle?? Veď si už v treťom ročníku rok vydrzis!!! Či ??
Bohužiaľ poriadnu takú školu nenájdeš a to ti poviem z praxe, lebo moja sestra maturitu len nedorobila a ma s tým problém vážny. Proste sa musí vrátiť normálne do školy normalne na denné od septembra (ona na zdravotku a pekne od 1.r). Teda aspoň oficiálne. Ak ti teda nie je jedno co budeš študovať.
Pre teba je najjednoduchšie dokončiť tu co študujes a proste sa zatať a ísť... Tých pár hodín vydržíte.
@annamalaga malé má iba 2 mes
A nemá Vám ho kto prizriteť?? Alebo niekoho najst na pár hodín nech Vám malé prizrie. Veď to máte rok len . Nezahodte to.
pozri teraz ma dva, v septembri bude mat pol roka....ak by ti pomohla mamina, nieje to take zle...urcite bude malemu dobre s osobou ktorej doverujes. inak v tom prvom linku ktory som ti poslala su aj zdravotne skoly. bez praxe to nepojde ani na tych ale mozno aspon skolskej dochadzky by bolo menej alebo po veceroch.
@annamalaga... Chcela som iba dozvediet, ci sa na nejakej škole, na ktorej uz niekto bol a mal za rok alebo 2roky maturitu. Planujem ísť do práce tiež a školu by som mala externe alebo dialkovo. Chcela som sa iba poradiť tu a Vami.
Ďakujem
vyskysaj prdagogicku tam nie je problem individualny plan
@kacena4 je šanca, že by ma zobrali? Viete nemám talent na nič 🙄.. Či by som zvládla skúšky koncoročné.. Vlastne ani neviem ako prebieha maturita na PG
su rozne odbory aj bez talentoviek napr. pedagogicky asistent, dcera tiez sla lebo ju nechceli vziat kvoli zdravotnym problemom na zdravotnu treba to pozriet s zvazit
@kacena4 dcéra plánuje ak výšku?.. Ked som v 3 ročníku tak začnem v tej skole od 1 ročníka ci ako.. Potrebujem blížie info.. Ked vas mozem poprosiť
Samozrejme, ze na inej skole ides od zaciatku od 1.rocnika... predmety ako slovina, matika, biola by ti mohli uznat, ale isto rataj 2 roky... Potrebujes odborne predmety absolvovat. Najlepsie mas dokoncit si skolu, ktoru mas zacatu..
blizsie info ti da dana skola ci treba robit vyrovnavacie skusky ci ako a ano dcera planuje ist na vysku
@kacena4 ďakujem krásne 🙏
@guiseppinka a mojou školou je to zložité
Pri prestupe na inu skolu je to vzdy zlozite... Sama som prestupovala po prvom rocniku a sla som zase od prvaku, kedze som menila uplne typ skoly
@guiseppinka a trz ako? Ľutuješ či?.. Ja iba kvôli tomu aby som mala dialkove alebo individuálny plán.
Ja som uplne menila. Bola som na elektrotechnike a presla som na gympel. Nelutujem. Ale bolo to davno...
Bud pojdes cele 4 roky nieco uplne mimo odbor a individualne alebo pories u vas, prax nejako zvladnes a na hodinach sa nejako isto dohodnete. Uz ti vela netreba, zbytocne budes zacinat nieco nove
@guiseppinka na zdravotke ťažko
Furt si ides svoje... Tak si vyber nejaku inu skolu, na vyber vela nemas, ak chces ist od septembra, lebo to musis riesit prihlaskou a tie sa uz podavali. Takze mizes podat prihlasku na skolu, ktora bude robit druhe kolo alebo cakat rok..
http://www.zoznamskol.eu/odbory/?pismeno=&typ_s...