Dokončenie strednej školy, keď škola neposkytuje individuálny plán

18. máj 2021

Dobrý deň,
potrebujem si dokončiť posledný ročník, prerušila som ho minuly rok kvôli dieťaťu, žiaľ moja škola neposkytuje individuálny plán. Nechcem nechať malé samo, neviete mi poradiť nejakú školu buď online pomocou individuálneho plánu alebo diaľkovo?

autor
18. máj 2021

@nistika skúsenosti?? Potrebujem istotu

nistika
18. máj 2021

skusenosti nemam...aku istotu hladas? ci sa to da? alebo ci je to kvalitna skola?

autor
18. máj 2021

@nistika či sa dá niekde lebo som školu prerušila v 3.roč. tj. minulý rok (zdravotnú školu), zdravotné som už obvolavala a nikde sa nedá. Na mojej škole chcú aby som šla na prax a ptm normalne každý deň do školy ale to si nemôžem dovoliť.

autor
18. máj 2021

Hlavne maturitu som chcela lebo na výšku by som chcela ísť.

nistika
18. máj 2021

mysim ze ziadna zdravotnicka sa neda dokoncit bez praxe :( ale mozno by to slo ak by si chodila do prace (ako zdravotnik) a to dokladala ako prax....ale tebe asi ide o nieco ine....potom mozno iny odbor skusit.

autor
18. máj 2021

@nistika hľadám aj volám len uz neviem ani kde 🙄

misha666
18. máj 2021

no ziadna zdravotna skola ti nedovoli ju dokoncit bez praxe... jedine riesenie je supnut babo na pol dna do jasli a chodit do skoly... alebo babky, muz... atd...

simca06022011
18. máj 2021

musis sa informovat v skolach, neviem aku istotu hladas.. si musis ale ako mlada mamina uvedomit jedno, mas cely zivot pred sebou a nemas skolu a teba trapi, ci "male nechas samo". Ako nehnevaj sa, do skoly, "male" do jasiel a nevymyslaj. Skolu si dokonci. Cim neskor tym to bude horsie sa k tomu vracat.

autor
18. máj 2021

@simca06022011 Ja som slobodná mamička hľadám školu, na ktorej by sa dalo externe alebo dialkovo.

annamalaga
18. máj 2021

A najst jasle?? Veď si už v treťom ročníku rok vydrzis!!! Či ??

simca06022011
18. máj 2021

Bohužiaľ poriadnu takú školu nenájdeš a to ti poviem z praxe, lebo moja sestra maturitu len nedorobila a ma s tým problém vážny. Proste sa musí vrátiť normálne do školy normalne na denné od septembra (ona na zdravotku a pekne od 1.r). Teda aspoň oficiálne. Ak ti teda nie je jedno co budeš študovať.
Pre teba je najjednoduchšie dokončiť tu co študujes a proste sa zatať a ísť... Tých pár hodín vydržíte.

autor
18. máj 2021

@annamalaga malé má iba 2 mes

annamalaga
18. máj 2021

A nemá Vám ho kto prizriteť?? Alebo niekoho najst na pár hodín nech Vám malé prizrie. Veď to máte rok len . Nezahodte to.

nistika
18. máj 2021

pozri teraz ma dva, v septembri bude mat pol roka....ak by ti pomohla mamina, nieje to take zle...urcite bude malemu dobre s osobou ktorej doverujes. inak v tom prvom linku ktory som ti poslala su aj zdravotne skoly. bez praxe to nepojde ani na tych ale mozno aspon skolskej dochadzky by bolo menej alebo po veceroch.

autor
18. máj 2021

@annamalaga... Chcela som iba dozvediet, ci sa na nejakej škole, na ktorej uz niekto bol a mal za rok alebo 2roky maturitu. Planujem ísť do práce tiež a školu by som mala externe alebo dialkovo. Chcela som sa iba poradiť tu a Vami.
Ďakujem

kacena4
18. máj 2021

vyskysaj prdagogicku tam nie je problem individualny plan

autor
18. máj 2021

@kacena4 je šanca, že by ma zobrali? Viete nemám talent na nič 🙄.. Či by som zvládla skúšky koncoročné.. Vlastne ani neviem ako prebieha maturita na PG

kacena4
19. máj 2021

su rozne odbory aj bez talentoviek napr. pedagogicky asistent, dcera tiez sla lebo ju nechceli vziat kvoli zdravotnym problemom na zdravotnu treba to pozriet s zvazit

autor
20. máj 2021

@kacena4 dcéra plánuje ak výšku?.. Ked som v 3 ročníku tak začnem v tej skole od 1 ročníka ci ako.. Potrebujem blížie info.. Ked vas mozem poprosiť

guiseppinka
20. máj 2021

Samozrejme, ze na inej skole ides od zaciatku od 1.rocnika... predmety ako slovina, matika, biola by ti mohli uznat, ale isto rataj 2 roky... Potrebujes odborne predmety absolvovat. Najlepsie mas dokoncit si skolu, ktoru mas zacatu..

kacena4
20. máj 2021

blizsie info ti da dana skola ci treba robit vyrovnavacie skusky ci ako a ano dcera planuje ist na vysku

autor
20. máj 2021

@kacena4 ďakujem krásne 🙏

autor
20. máj 2021

@guiseppinka a mojou školou je to zložité

guiseppinka
20. máj 2021

Pri prestupe na inu skolu je to vzdy zlozite... Sama som prestupovala po prvom rocniku a sla som zase od prvaku, kedze som menila uplne typ skoly

autor
20. máj 2021

@guiseppinka a trz ako? Ľutuješ či?.. Ja iba kvôli tomu aby som mala dialkove alebo individuálny plán.

guiseppinka
20. máj 2021

Ja som uplne menila. Bola som na elektrotechnike a presla som na gympel. Nelutujem. Ale bolo to davno...
Bud pojdes cele 4 roky nieco uplne mimo odbor a individualne alebo pories u vas, prax nejako zvladnes a na hodinach sa nejako isto dohodnete. Uz ti vela netreba, zbytocne budes zacinat nieco nove

autor
20. máj 2021

@guiseppinka na zdravotke ťažko

guiseppinka
20. máj 2021

Furt si ides svoje... Tak si vyber nejaku inu skolu, na vyber vela nemas, ak chces ist od septembra, lebo to musis riesit prihlaskou a tie sa uz podavali. Takze mizes podat prihlasku na skolu, ktora bude robit druhe kolo alebo cakat rok..