Ahojte kocky , strednu skolu som nedokoncila pre moju hlupost a aj pre vztahy medzi mnou a ucitelmi , vychodila som len dva roky . Teraz rozmyslam o dokonceni avsak externe ze by som chodila na preskusania a ucila sa doma . Prosim mate niekto s tymto skusenost ? Isla by som od prveho rocnika ? Uvazujem nad tym istym odborom len ine mesto . Vdaka
A to sa da?som si myslela, ze len niektore skoly to ponukaju, ked uz mas maturitu a este jednu 2 r externu skolu si ides robit.
Najlepsie bude, ked zavolas, napises do skoly...
Toto bude skor individualny studijny plan aj zalezi pred kolkymi rokmi si skoncila...ale super, ze si to chces dokoncit
každopádne zo z ačiatku som chodila na skúšky do školy, a dalo sa to zvládnuť ja som však štuvala kuchára, čiže to nebolo nejak extrémne ťažké. O akom odbore uvažuješ?
@luccija to by bolo nereálne aby napr. ja čo som si chcela dokončiť školu v 25 chodila do prvého ročníka s 15-16 ročnými detmi . A práca ako? 🙂
@gabriela2952 nevedela som, ze kazda skola ponuka externe si ju dokoncit..myslel a som, ze len pomaturitne sa da..
Neviem, či ste to vyriešili, a ani odkiaľ ste, ale v prípade, že je Váš problém ešte aktuálny, môžete skúsiť tu: https://sssp.edupage.org/text/?text=text/text2&...
@gabriela2952 dobrý deň
Môžem sa opýtať čo to je za škola keď ste vlastne za 1,5 roka urobila tri roky
Ďakujem
@dominika1d3456 čašníčka, individuálny plán.
Ahoj, presne toto je môj prípad. Na SŠ som chodila 2 roky a potom sa na to vykašlala.
Ja som si však dokončovala externe na tej istej škole a ten istý odbor, ale požadovali po mne aby som si to spravila od 1. ročníka čo mi nevadilo 🙂.
Zapísala som sa v januári a do konca augusta som mala spraviť 1,2 ročník a od septembra do mája som si robila 3. posledný 🙂. Uvažujem že si ešte spravím aj maturitu ale to už ked sa vrátim zo zahraničia. Ja som mala fajne, že školy boli v tom čase pozatvárane kôli covidu čiže ja som robila skúšky online 🙂 , niekto ma skúšal ústne cez videohovor a niekto mi poslal iba test, ktorý som si sama v kľude vypísala 🙂