Ahojte
Potrebujem radu, pomoc.
Minulý rok som prerušila štúdium kvôli tehotenstvu. Chýba mi posledný ročník na dokoncenie maturity.
Bolo to tu x-krá, že dieťa do jaslí alebo pri rodičoch, žiaľ moja situácia je iná, sama som. Škola mi nijako neponúka individuálny plán.
preco by ti mali nukat, sama si ho ziadaj
Škola ti môže, ale nemusí umožniť individuálny študijný plán. Ak nepochodis na tvojej škole, skús akúkoľvek obdobnú vo svojom okolí.
Ja budem teraz v septembri v maturitnom ročníku, a o 2 týždne mám termín, žiadosť o individualne štúdium som si podala v juny (ale kamarátka si podáva každý rok na konci augusta) … a riaditeľ mi úplne vyhovel.
@karhu ziadala no nemozu kvôli poriadku, kvôli praxu
@karolin99 ktoru skolu mas?
Hotelová (odbor - cestovný ruch a hotelierstvo) ty máš akú ? … ja mám na škole tiež prax a normálne mi to povolili, akurát s tým že tá prax musí byt do konca marca dorobena tak ako treba, takze budem chodiť keď budem mat čas na 2-3 hodinky denne a takto si to postupne dorobím
@karolin99 zdravotka.. A just nechce povolit
Ja to mám napríklad tak že ja by som mala mat odrobených 33hodin … čo je normálne v škole alebo na prevádzke od septembra do decembra každý druhý týždeň … čo si myslím že je aj dosť … tak ale všetko je o ľuďoch :/ my mame aj riaditeľa krory takéto študentky podporuje, nech to nevzdajú … lebo vie že keby prepustili na 3 roky, tak už by si školu 50% žiakov (aj viac) nedorobilo
@karolin99 tak ja to šťastie nemam
tak jasle alebo opatrovatelku