DOD na vysokých školách

1. nov 2022

Ahojte, chcela by som sa opytat hlavne mamiciek, chodite so svojimi detmi na dni otvorenych dveri na vysoke skoly? Lebo moja dcera by chcela ist na DOD do Ciech, tak by som s nou rada isla..a tak sa vas pytam, zvyknete s nimi chodit?

jajo1
1. nov 2022

ja som bola so synom, spravili sme si rodinný výlet na viac dní (Brno), jeden z bodov spoločného programu výletu bol dod

slovenka753
1. nov 2022

Ak len kvôli tomu pekne by som dieťa vyslala samé.Už je dospelé.

katkakuch1
1. nov 2022

Ak je to do Čiech to by som išla ako rodič. Mne dosť pomohlo, keď išli so mnou a expriateľom na DOD jeho rodičia. Predsalen lepšie sa vedeli orientovať a šťastlivo nás odviezli. Ostatné sme si riešili sami (chodenie po fakulte atď).

ibrunova
1. nov 2022

Ja som bola s dcérou. Ona ma volala a super, aspoň som na vlastné oči videla a počula, do čoho ideme. Nebolo to vôbec o tom, že by sama nezašla alebo iné blbosti.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindous
1. nov 2022

Ja som nebola s mamou, chodili sme sa na fakulty pozrieť s kamarátkou.. ale keď DOD organizujeme, tak stretávame aj rodičov, niektorí sa aj popýtajú a tak..je to o tom ako sa vy dve dohodnete, hlavne jej by som sa spýtala či chce aby si vôbec išla alebo nie a ak áno, tak či aj na fakultu 😊