Dcéra má narodeniny a je v zahraničí. Ako s darčekom?

janinah
9. mar 2014

Dcéra bude mať v marci 20 rokov a je celý semester v Španielsku,rozmýšľam ako ju prekvapiť.Najjednoduchšie by bolo poslať balíček,ale ani neviem s akým darčekom /ak vec,tak to bude musieť domov trepať späť ako pôjde/,kvety jej posielať tamojšou nejakou službou asi nebudem vedieť,tak mi to vychádza,že musíme počkať,kým príde domov 😒 Asi tu takých veľa mamičiek nebude,ale isto sú tu dcéry,ktoré sú v zahraničí,tak ma zaujíma ako toto riešite....pekný deň.

bubelko
9. mar 2014

@janinah riesime, ked prideme na svk. aj vianoce, aj narodeniny. alebo ked pride niekto za nami - co u vas ale nehrozi. takze by som poslala na tvojom mieste pohladnicu alebo sms s blahozelanim, a ked pride domov, tak to oslavite 😉 aj s darcekom a tortou 🙂

hatapkagb
9. mar 2014

Ja zijem mimo sk uz dlhe roky.Mna by potesila pohladnica,k tomu list napisany od rodiny,maly darcek ako napriklad,dezert,keksiky slovenske,ako napriklad horalky,mily,take co nema tam,Pripadne aj hrncek s jej fotkou na caj alebo kavu ak pije.a ak sa vrati domov urobite si oslavu.

sissy27
9. mar 2014

@janinah no už to nie je 5ročné dieťa, ktoré potrebuje mať gratulácie a darčeky presne v deň narodenín, tak si myslím, že sa nič nestane, ak oslávite dodatočne... s tým poslaním kytice miestnou službou je to dobrý nápad a pomerne ľahko zrealizovateľný, mňa napr. nedávno veľmi príjemne prekvapila klasická pohľadnica s textom napísaným perom a vlastnou rukou 🙂 (v čase emailov a smsiek hotový zázrak) ... a aby ti nebolo ľúto, my vzhľadom k vzdialenosti oslavujeme všetky sviatky raz do roka (ak sa vôbec podarí), tento rok nám napr. vianoce a aprílové narodky vychádzajú na júl 😀

marcelatje
9. mar 2014

@janinah ja som nejaký ten rôčik žila v zahraničí ........od 19 rokov a na sviatky sme si telefonovali. Bolo mi to milšie ako akýkoľvek darček 😉

soniatko
9. mar 2014

@janinah ja som bola tiez v zahranici, nasi mi vzdy kupili nejaky darcek, ktory som si potom rozbalila, ked som prisla na dovolenku domov a mna osobne najviac potesila aj obycajna pohladnica... 😉

prasiatko30
9. mar 2014

Pohladnica a mozno cd alebo dvd s sk muzikou alebo nejakym typickym sk-cz filmom - to je niec co v zahranici vzdy potesi - teda aspon mna to vzdy nadchne 😵

Ps - ako nakoniec dopadla dcera s cestovanim? Vsak to nebol az take strasne ako to vypadalo

olifcek
9. mar 2014

ale ved to posli cez kvety.sk 🙂 myslim, ze dorucuju aj do zahranicia 🙂

bubinko1506
10. mar 2014

ja som oslavovala 20tku v nemecku. Rodicia mi poslali sms, zavolali sme si a oslava doma bola o 2 mesiace, ked som prisla 🙂

mylove321
10. mar 2014

posli jej peniaze na ucet

janinah
autor
12. mar 2014

@prasiatko30 cestovanie dopadlo celkom dobre 😉 ...a pýtala som sa čo jej poslať v balíčku,tak ona to vybavila celkom neromanticky....mami,mohla by si mi poslať peniaze na letenku do Portugalska,ak už trváš na darčeku 😀 ...takže nabudúce mi to už bude jasné,nijaké kytice či balíčky netreba,stačí kliknúť na IB a peniažky posielať 😉

prasiatko30
12. mar 2014

@janinah a kde to je na koniec ak to nie je samozrejme tajomstvo - od madridu nahor alebo nadol 🙂

janinah
autor
12. mar 2014

@prasiatko30 Granada 😉

prasiatko30
12. mar 2014

Nadhera granadu milujem - urcite vyuzi prilezitost a chod ju navstivit 😀

zsuzsuka
12. mar 2014

@janinah posli jej nejake peniazky s dodatkom...dcerka nasa tieto peniazky si uzi akokolvek...nemusi to byt velky obnos..ale na nejake topanocky, kabelku..nech si proste kupi nieco po com tuzi..a dalsi dodatok...zvysok ta bude cakat doma;o)))

cmulinko
12. mar 2014

@janinah ja som v zahranici 10 rokov a nic viac na narodeniny nepotrebujem ako '' obycajny '' rucne napisany list v tejto elektronickej dobe,kde este citim maminu vonu a sledujem jej rukopis a viem si presne predstavit za ktorym stolom pisala tie slova,ktore teraz citam.je to jedina osoba z celej nasej aj manzelovej rodiny,ktora tradicne mne,manzelovi aj detom posiela klasicke pohladnice a listy.ja si to vazim zo vsetkych sms a facebookovych trapnych blahozelani najviac na svete,lebo viem,ze mama nema facebook ani skype,ktory jej zablika a uporozni kedy kto co oslavuje a viem,ze pohladnice si starostlivo vybera,ktora sa asi komu bude najviac pacit,da si zalezat na tom,aby potesila a najviac ma obdivuje to,ze uz 10 rokov chodia jej listy s uplnou presnostou na den.vtedy sa citim byt vynimocna a vtedy si clovek uvedomi,ze komu na tom Slovensku naozaj chybame.

prasiatko30
12. mar 2014

Dale limosna mujer q no hay en la vida nada como la pena de ser ciego en granada ......
Francisco de icaza

vulka
12. mar 2014

@janinah Segra žije v Madride už roky a na narodky vždy posielame dajaký prírodopisný časopis v slovenčine, čokoládu a dajaké magnetky na chladničku so slovenským motívom - tie ona potom daruje ďalej. Najviac sa teší slovenskej čokoláde.

prasiatko30
12. mar 2014

@vulka vidis ja idkedy mam pristup k cokolade Valor - mliecna tak mne uz ziadna cokolada nechyba to je rizdiel - milku by mohli aj rozdavat a orion tiez nic moc 😀

vulka
12. mar 2014

@prasiatko30 No my posielame Figaro a má úspech, hoci ja osobne tiež milujem Valor - orieškovú.

juliana1985
14. aug 2015

My sme sestre poslali darček do zahraničia cez stránku www.skvelydar.sk, bola v úplnom šoku od radosti. Bolo to trocha drahšie, ale to prekvapenie stálo za to.