Daňové priznanie - samouk

13. dec 2022

Zienky, mate skusenost s nejakym kurzom alebo aj sukromnickou, ktora vas naucila robit danove? Ide o to, som zivnostnicka, mam ale 1-4 FA za mesiac, nic zlozite, podnikam sama v sluzbach, pausalne vydavky,... Mam pocit,.ze by som si zvladala urobit danove aj sama, ale potrebovala by som trosku poradit. V eko a ucto zas nie som lava, mam slusne zaklady.

greta2017
13. dec 2022

Pripnem sa ak nevadí. Tiez som uvazovala nad tym ale neviem kde sa to spolahlivo naucit🤷🏻‍♀️

vikusjk
14. dec 2022

Robila som SK uctovnictvo, dane a mzdy 14 rokov a najradsej som chodila na skolenia firmy Agentura PRO. Myslim, ze ked raz zainvestujes do takeho skolenia (ceny maju podla mna fajn, nepremrstene) tak ti do ta vyborny zaklad a na konci sa mozes prednasajuceho pytat otazky aj ine, ako co sa prednasalo. Ja som vzdy ostala na diskusii az do konca, i ked som nemala otazky, lebo som pocuvala pripady inych a ako sa vyriesili. Lektori su fundovani z financnej spravy, ministerstiev atd.
Maju aj online skolenia, ale to su asi len zaznamy z tych, ktore sa uskutocnili (nemam skusenost z online skolenia, ale tie nazivo sa vzdy natacali).