Ahojte.
Chcem sa spytat, ci ste svojim skolitelom davali nieco po obhajobach ako podakovanie za to, ze vas viedli pri pisani zaverecnej prace? Ak ano, tak co je vhodne podarovat skolitelke?
U nás sa žiadne dary nedávali, príde mi to zvláštne.
A pravdupovediac, či pri bakalárskej alebo magisterskej, školitelia sa mi k tomu ani nejak nevyjadrovali.
Ja som nosila "podakovanie" uz na konzultacie....po obhajobe som ich vsetkych uz mala u zadnice....
Nie lebo mi ani veľmi nepomohli. Keby áno dostali by ďakujem.
skolitelovi nie, s nim som sa videla presne 2x po 10 min a musela som kvoli tomu cestovat cely den.. ale jednemu ucitelovi som dala podakovanie, lebo ma uviedol do praxe, posuval mi robotu pocas studia a nesmierne ma motivoval .. dala som mu knihu, zial nevybrala som vhodny zaner, zle mi poradili kamaratky.. takze sa na tom pobavil a ja som sa strapnila :D :D urcite odporucam teda nieco neutralne, ak si nie si 100% ista
Nie, pravdupovediac mi to ani nenapadlo. Témy nám naša školiteľka rozdala tie, ktoré potrebovala spracovať pre svoju pedagogickú, vedeckú, či akú činnosť. Takže ešte ona ďakovala nám 🤦
Nie, a to sa mi obaja skolitelia venovali. Ale to je ich praca, za ktoru dostavaju plat.
Áno, vždy. Väčšinou som niesla kyticu a knihu s venovaním.
Nedala som nic, za to, ako mi "odpisoval" a "pomahal" som mala chut mu este aj vynadat...na celych statniciach a obhajobe bol najvacsi stres to, ze mi aj mesiac neodpisoval a potom som to musela na poslednu chvilu prerabat
Urcite nie
ja ano darcekovy kos
Ak sa ti venoval, naozaj ti pomohol tak áno, kvalitnejšia fľaša vína, káva alebo dezert nikoho neurazí.
kyticu som dala skolitelke a podakovala som sa
Nie.Iba som mu podakovala.
Syn mu dal darčekový kôš čo kúpil bolo tam ako povedal on niečo pre jeho manželku,pre deti aj pre neho veľmi si ho váži
Nie, ani raz nikomu. To je nejaký novodobý zvyk? Veď som mu doložila dáta do výskumu a urobila robotu, do ktorej sa nikomu nechce. Neskôr ich bude niekde publikovať. On by mal dar dať mne.😃
Ja som mu namalovala obraz 🙂 Na katedru informatiky to nebol uplne tradičný darček :D
Ja som dala kvety 🙂 malu kytičku, ostatní dávali tiež alebo bonboniéru..niekto nedal nič