Daju sa zvládnuť dve vs školi externe ? Napr právo a ošetrovateľstvo
Prihlásil som sa na obe a teraz neviem si stále ešte vybrať a tuším dve dlho nepotiahnem 😳. Jedna je havne piatok sobota a druhá štvortok 😳a piatok. Tak či sa dajú vôbec dve popri práci stíhať .
@jozef11111111 ty predsa sam musis vediet, aky typ cloveka do ucenia si 😅 co sa to na teba nalepi samo, alebo to musis vsetko vydriet
Urcite na obe platis aj poplatok, kedze je to externe...
2 skoly naraz sa daju zvladnut, urcite uz maju rozvrhy k dispozicii, vies si ich pozriet a tak posudit.
Inak cudna kombinacia tieto dva odbory...nevies sa rozhodnut alebo si len tak skusal? Ak by si dostudoval obe, co by si potom robil?
A strasne mi kole oci to makke i v slove *SKOLI* 😒
@jozef11111111 Su ludia, ktori zvladnu dve skoly naraz a su taki, ktori nezvladnu ani jednu. Takze sa musis rozhodnut na zaklade svojich schopnosti, tie my nepozname.
@jozef11111111 podla mna nie..ja som zvladla ledva jednu popri praci 😂 keby bolo to osetrovatelstvo a nejaka socialna prraca, tak ok, ale pravo? Nie je to dobry napad, mozno par semestrov das, ale neskor to je masaker
ja by som to nedala... venuj sa radšej jednej a poriadne...
@emily_666 skúšal som ale už tuším že naspamäť sa nechcem učiť právo skôr to osetrovatelstvo mám ho aj bližšie len už mám zaplatené to právo , s na ošetrovateľstvu mám nezáväznu prihlášku do 20.9 potom už musím zaplatiť a dve nedám.Mne to i až tak nevadí 😳😊
@dskjhfdlkdjhl tie poznám že dve nedám. Podľa strednej teraz mám stres.
@sisa_s zla kombinácia už aj mna to napadlo...mal som si ak tak dať dva odbory ale na tej istej škole a podobné ...ak som si nevedel vybrať.
@jozef11111111 ja som mala spolužiaka n vš (tiež som chodila externe popri práci), ktorý chodil na 2 vš. Jednu robil právo v BA denne a so mnou dopravu v Za. Bc dal ale na Ing potom už nešiel naraz so mnou, ani už neviem prečo. Ale je fakt, že bol hlavička na učenie.
@janezz Nna učenie baví ak to není opakovania naspamäť 😂😳 . Už ho to muselo unaviť hmm
@emily_666 nerozhodný jedna bližšie druhá zaujímavá 😭😊 to ičko i 😳😊😊
školy sa pisu s ypsilonom....a co chces v buducnosti robit s osetrovatelstvom a pravom?