Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať, či sa dá zvládnuť študium externe ošetrovateľstva popri dvoch deťoch a práci na 12ky v nemocnici tie co ste to absolvovali alebo ešte študujete. Mam ukončenú strednú zdravotnú školu ale chcela by som ísť ďalej študovať. Bojím sa len ako sa to dá zvládať. A ešte by som sa chcela opýtať, či máte lepšiu skúsenosť so štúdium na SZU v BB alebo je lepšie v Nitre na UKF. Ďakujem vám pekne 🙂
Ahoj aj mne bude začínať boj.skoncila som pomaturitne prakticku sestru ktoré mi v nemocnici uznali a akurát nastupujem do práce tiež na 12ky. Od septembra na VŠ denné kombinované. Mám doma 5 ročného škôlkara.
Ďakujem Vám pekne za názory dúfam ze sa to bude dat zvládnuť, ja si tiež vravím, že keď to iné dali prečo nie ja 🙂
@janka95 držím palce určite to zvládneš hlavne keď ta to baví a pracuješ už v odbore 🙂
@petulka2021 ďakujem za názor 🙂
Kto by chcel mám materiály ku štúdiu ošetrovateľstva sama mám tri deti takže z nich som sa učila aj sama ich chystala samozrejmosťou sú štátnice vypracované . Kto má záujem nech sa ozve
@ksenzy1 to je tri roky , ale musíš pracovať ako praktická sestra
@allenka25 ahoj práve riešim podobnú dilemu... Môžem sa popýtať pár vecí? Ako to zvládaš? Vzali ťa do BB? Ako často je škola a aké sú poplatky? Ako to bude v 1. Ročníku s praxou? Musíš chodiť na prax kde ti pridelia alebo si ju môžeš odrobiť v práci ak pracuješ v zdravotníctve..?
Dá sa, len si musíš ten čas rozložiť, veľa žien tak vyštudovalo, ale samozrejme s pomocou rodiny keďže máš detičky.