Ahojte. Je možnosť študovať mgr na dvoch školách súčastne? Budem končiť bc nechcela by som pokračovať na tejto škole, no rodina chce. Tak že by som jedno mgr študovala tu a druhé externe inde. Je to možné?
Ano
ano mozne to je, no ide to do penazi aj casu. TAk odporučam rozhodovať sa sama za seba
Ano, je to možné. Ale to externe si zaplatis a otázka je, ako to budeš zvládať, lebo na externom su aj nechápaví vyučujúci, ktori ti nasekaju toľko prac bez ohladu na to, ze chodis do prace a máš napriklad aj deti
@maranco veľmi jednoduché povedať, o dosť ťažšie spraviť…
@tramtada31 časovo aj finančne by to problem nebol.
@magic08 peniaze aj čas problém niesu, ono to rozhodovanie je moc lahke pre vás povedať. No neviete akú mám rodinu
ked nie je problem s peniazmi ani s časom, tak smelo dotoho. Tu prvu skolu, uz by bolo skoda nedokoncit a tu druhu, ked si nespravis, budes lutovat, ked na to mas priestor, tak smelo do toho. Mala som kamosku, ktora si robila 2 vysky sučasne, s rocnym rozdielom a v pohode to dala
Neviem, či si uvedomuješ to časovo. To je každú sobotu (piatok) byt v skole. Neviem, čo je to za štúdium, ale take právo ma vyučovanie pre víkendových od rana 8:00 do 19:30. Na niektorý predmet za semester musis vypracovať aj 7 zadani a chat ti ho nevypracuje, lebo ti rovno vyučujúci povie, ze už pozna všetky odpovede chatu naspamäť a ked sa o to niekto pokúsi ma 0 bodov
Áno môžeš študovať na dvoch naraz otázka je či budeš obidve stíhať alebo to budú len zbytočne vyhodené peniaze.
Súčasne...Dá sa, keď myslíš, že budeš stíhať 🤷♀️
Akože nechcem tá odrádzať, sama mám dve vysoke skoly + MBA, ale robila som si to postupne
nebolo by na skodu povedať ake su to vysoke skoly. Aj v tom je podstatny rozdiel
@tramtada31 ano uvedomujem si to časovo. Ja do práce chodiť nemusím. Mám čas oen na školu. Právo budem teraz končiť a tam musím pokračovať podľa rodiny.
@magic08 teraz právo a druhu chcem geografia a ruch. Moc ma tato téma zaujíma. Hlavne tá geografia
ja by som si pravo dokoncila, bude skoda mat len Bc. a ked zvladas pravo, tak geografiu zvladnes tie. drzim palce
@magic08 pravo dokončiť musím.. ďakujem
Časovo to problém bude, príliš si veríš... Ja som mala čo robiť, aby som urobila jedno štúdium 😁 Hlavne v poslednom ročníku, keď máš skúšky, diplomku a učíš sa na štátnice...
@abcabcada nemám čo iné na práci. Času mám moc
Dá sa to a poznám takých, čo dali aj podstatne náročnejšie školy súčasne. Moje odporúčanie je, aby si na druhú školu nastúpila rok po nástupe do prvej, teda záverečný ročník nebudeš musieť riešiť súčasne.
A s Bc. z práva sa dá pokračovať na geografiu Mgr.?
Da sa...ja som studovala 2 skoly naraz...Na jednej skole som bola na 2st. Ing a zaroven som zacala studovat na 2 skole Bc 🙂
Dá sa jednej spolužiačky sestra študovala naraz chemicko-technologicku a elektriku 😆
Áno, ja som tak študoval 2 školy súčasne
Dá, aj denne
Študuj pre seba a poriadne, nie pre rodinu.