Dobrý deň. Vedel by mi niekto prosím poradiť kde by sa dala kúpiť maturita? Bol som nútený prerušiť štúdiu a ísť pracovať kvôli zložitej rodinnej situácií a dnes by sa mi to dosť zišlo. Viem, že sa to dá ale neviem kde, pretože na jednej škole, kde to bolo možné to už nejde. Za každú radu vopred ďakujem.
Zn.: ASAP
@denden77 on sa pýta na maturitu, nie titul magister...😉
ale možno by to išlo ako balík dva v jednom...😀😝
@deti95060810 a co ty vies, ci by mu neporadili aj s tymto.. niektori posobia, ze by hadam aj mohli 😁
@menoooo Ked si myslis, ze by sa ti to zislo, tak si ju dorob. To bude najspolahlivejsia cesta.
podatelna@vlada.gov.sk tu ti isto budu vediet poradit ,ked dokazali ziskat vysokoškolske tituly s maturitou problem urcite nebude
no a potom nech mi príde robiť do domu elektrinu majster, čo si kúpil maturitu...radosť
alebo môžem dúfať, že lekár si nekúpil diplom....
Do marca sa podávajú prihlášky na štúdium ,máš čas na premýšľanie . V čase korony niekde až do mája.
@menoooo maturita sa nekupuje, ale spravi, pretoze sa na to potrebujes aj nieco naucit. Do mraca si podas prihlasku, pojdes na to externe dva roky a mas. Ja viem, ze je to tazsie, ako si ten titul kupit, ale o to viac si to budes vazit. Su aj skoly, ktore skutocne nie su zlozite - na druhej strane je to obrovska sanca ist smerom, ktorym podnikas, pracujes a ziskat vedomosti, ktore aj vyuzijes. Ides na to s opacneho konca a presne vies, ktore vedomosti budes v buducnosti potrebovat.
Poznam jednu súkromnú skolu ale tam by si musel chodit 😀
Do pitche toto je snáď už výsmech nám všetkým, čo maturitu máme.. Dosť čo tento rok boli zrušené skúšky (a podla mňa zbytočne), tak ešte vymýšľaj s kupenim 🙈ja už v týchto fórach asi všetko možné som čítala
@sasitimi17 noa čp že boli ? Cela maturita je blbosť a rátal sa tam prospech z celej SŠ a to je podla mna dôležitejšie ako jedna sprostra otazka z maturity 🙂)
@ninusa221 ak mal niekto dobrý prospech počas celej strednej školy, prečo by mal mať problém s maturitou?
To ako vazne? Alebo zas sa niekto nudi tak trepe,,verejne sa opytat kde si moze kupit maturitu..to ako ked ten typek predaval certifikaty s negativnym vysledkom antigenovych covid19 testov na bazosi 😲
tssss zbytočne vyhodené peniaze, však v čase korony sa už úplne rozdáva 🙄
@elizabet173 ja som nepovedala že by mal mať problem 🙂 tak nechapem celkom vášmu komentáru 🙂
@babydesire ja som mala známu co tiez mala origoš certifikati😂
@ninusa221 😲🤭 noo jedna vec je ich mat a druha verejne to capnut na web...
@babydesire no to jo😬
Kupit maturitu?????!!!!!
No este to by chybalo!!!!!!!!!
Co to ma znamenat????
Hadam mi chces povedat,ze ovladas vsetko tak super,ze ti staci papier???.
Neverim tomu,co citam.
Ja som po nociach studovala,
Nebolo to lahke,ale v zivote by ma nenapadlo kuoit si papier...
Potom niektori ti nasi "odbornici" aj vyzeraju😴
N8c nie je zadarmo!!
Nehanbil bby si sa sam pred sebou!!!.???
@ninusa221 ved keď sa učíš dobre cele 4 alebo 5 rokov, tak snáď ťa nezotre jedna "sprostá" maturitná otázka
@sasitimi17 nepochopila si. Ale okey
Spolužiak z ZŠ nezvládol SS a potom dodatočne to takto riešil. Stálo to smiešnych 1000 sk. Potrebuješ "osobu" kto má papier na ktorý tlačia vysvedčenie a pre tohoto človeka urobiť falzifikát červenej pečiatky danej školy je už banalita.
Treba mať šťastie na to aby si to nikto neoveroval, kedže falšovanie úradnej listiny je nezákonné.
@ninusa221 aká