Keďže si myslím že je už čas aby som si vybral strednú školu sa potrebujem niečo spýtať, uvažujem nad odborom grafik digitálnych médií na soš-it v banskej bystrici lenže neviem čo tam budem potrebovať (pravdepodobne budem na internáte) ocením každú odpoveď 🙂.
Ak chces robiť doma animácie,tak budeš potrebovať aj grafický tablet,ale v škole majú špeciálne počítače. Moja dcéra si vždy v nedeľu pri odchode na intrak berie svoj notebook Lenovo,aj keď nám hneď na prvom rodičovskom povedali,že to nie je potrebné. Foťák má Canon,na ten si zbierala postupne peniaze z narodenín a menin.
@dusan585 foťák aj notebook určite.
@littlebubble Nám povedali,že vlastný nb nepotrebuje,lebo v škole ich majú dostatok. Že to len decká od rodičov drankaju,aby ich mohli mať aj na intraku...
@jaja20 Áno už som prečítala 🙂.Tak u nás na školách sú potrebné vlastné PC na domáce zadania.
@littlebubble Tak to je jasné,veď bez Pc sa doma nedalo fungovať ani doteraz,keď sa už celé mesiace učia dištančne,ale ja som jeho otázku brala tak, že čo bude potrebovať tam na internáte...🙂
@jaja20 Tak ak to tam máte tak, tak je to super 🙂
Aspoň vidno, že škola si dá záležať.
Moja dcéra tam chodí presne na tento odbor. Čo konkrétne by si potreboval vedieť? Ona býva tiež na internáte.