Čo by ste išli študovať, ak by ste milovali prírodu, zvieratá a aktivity v prírode?

6. máj 2024

Žienky čo by ste išli študovať / a v budúcnosti pracovať ak by ste milovali prírodu, zvieratá, aktivity v prírode ? Nemám na mysli konkrétne napríklad záhradník ale chápete,,.. Vyberáme pre dcérku a rozmýšľame čo by sa dalo

pribinak
6. máj 2024

Biológia ekológia environmentalistika

zmrzlinka2021
6. máj 2024

Inteligencne je na tom ako dcerka?
Lebo ak je sikovna, tak gympel a napr. veterina.

sashka22
6. máj 2024

Ja som taká bola a vybrala som si odbor Pracovník marketingu so zameraním na cestovný ruch. Bolo to aj o agroturistike, vymýšľaní táborov pre deti...

1ryba
6. máj 2024

Zoológia na VŠ.

venom19
6. máj 2024

Tak zalezi aj na tom, aby sa clovek uplatnil. Ekologia, environ.,biologia je sice pekne, ale uplatnenie podla mna nic moc. Ta veterina znie uz lepsie 🙂

ns994
6. máj 2024

Veterina 🙃

luccija
6. máj 2024

@sashka22 aj v tom pracuješ?

babulkomale
6. máj 2024

Kto ma rad zvierata, radsej by nemal studovat nic, kde sa "pouzivaju". Vacsinou je sklamany.

sashka22
6. máj 2024

Podnikám, práca s rastlinami. Ale po škole som aj organizovala práve tie tábory v prírode, aj pri zvieratách a určite sa ku tomu vrátim, baví ma organizovať 🙂

janaspa
6. máj 2024

Stredná vysoká škola lesnicka

roxanna
6. máj 2024

Mňa tiež napadla tá veterina. Alebo možno niektorý z odborov na Poľnohospodárskej VŠ alebo lesníckej fakulte vo Zvolene, treba pozrieť, aké majú študijné programy. Biológia ako taká sa mi zdá moc teoretická, to snáď keby sa dcérka chcela vydať cestou vedy a výskumu.

dorottka
6. máj 2024

Ak nie veterina, tak co ja viem nejaky pedagog s turistickym kruzkom? Vacsinou nerobis od vidim do nevidim a mas cas aj pochodit, plus skola v prirode. Tie lesnicke skoly su hlavne o uradniceni zial :-/

betulinka1
6. máj 2024

Lesnícku VS. Vyborne referencie ma zahranici a uznávajú jej diplom.

andrejka1974
6. máj 2024

Moja dcéra miluje zvieratá a tak o rok ju dáme na odbor kynológia uvidíme čo ju vezmú

libusak
7. máj 2024

Moja sestra bola na tom rovnako. Stredna veterina, potom zoologia